20 rezultatų ieškant "balta lietuviska misraine"
Krevečių kokteilis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g šaldytų krevečių mažo ananaso 200 g grietinės 2 šaukštų majonezo 1–2 šaukštelių medaus 2 šaukštų smulkintų petražolių citrinos sulčių tabasko padažo druskos, pipirų gūželės sal..
Recepto vertinimas:
Sūrio ir brokolių omletas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 geltonoji paprika 2 pomidorai 1 didelis svogūnas 250 g brokolių 1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 8 kiaušiniai 8 valgomieji šaukštai vandens 2 valgomieji šaukštai pomidorų tyrės 125 g mocarela sūrio 1 arbatin..
Recepto vertinimas:
Graikinis mėsos suvožtinis Patiekalo šalis: Graikija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 riekelė baltos duonos 1 apelsinas 400 g maltos mėsos 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių 2 valgomieji šaukštai smulkintų petražolių 1 valgomasis šaukštas sojų padažo 2 valgomieji šaukštai margar..
Recepto vertinimas:
KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g šviežių pievagrybių 2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 2–3 valgomieji šaukštai miltų 1 l sultinio 200 ml grietinėlės 2 valgomieji šaukštai chereso arba portveino druska juodieji pipirai Gaminimas: Grybus n..
Recepto vertinimas:
Austrių apkepėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6–8 austrių laurų lapelio keleto kvapiųjų pipirų citrininių prieskonių druskos 100 ml grietinėlės 50 g fermentinio sūrio 5 plonų šoninės juostelių Gaminimas: Austres atverti, išimti minkštimą ir sudėti į puodą su vand..
Recepto vertinimas:
Folijoje keptos kefalės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kefalių 50 ml apelsinų sulčių 2 apelsinų ryšelio krapų druskos, pipirų pipirų mišinio Gaminimas: Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..
Recepto vertinimas:
Troškinta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g kalakutienos 500 g pomidorų 300 g svogūnų po vieną žalią, geltoną ir raudoną papriką 2 skiltelės česnako 4 šaukštai aliejaus šaukštas petražolių lapelių šaukštelis mairūnų lapelių 0,5 šaukštelio saldžiosios paprik..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos mėsos įdaras Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 kg minkštos kiaulienos mėsos, 1 svogūnas, 1 česnakas, kvapiųjų pipirų, druskos, kiaušinis, 1-2 riekutės baltos duonos, 1 stiklinė pieno. Gaminimas: Baltą duoną išmirkome piene ir išmaišome, kiaulieną smulkiai sumalame, su..
Recepto vertinimas:
Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis
Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g baltos duonos arba sausainių, 20 g sviesto, 1-2 šaukštai susicukravusio medaus, pusė stiklinės uogų (žemuogių, aviečių, serbentų, agrastų,vynuogių). Gaminimas: Baltą duoną arba sausainius aptepti sviestu ..
Recepto vertinimas:
Greiti sumuštiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Duona, kiaušiniai, majonezas, kečupas, svogūnai, svogūnų laiškai. Gaminimas: Baltą duoną, suraikytą 0,5cm storio riekelėmis, šiek tiek apkepinti aliejuje iš abiejų pusių ir palikti kad atvėstų. Kietai virtus kiaušinius labai sm..
Recepto vertinimas:
Pomidorų salotos su sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 pomidorai 100g fermentinio sūrio 1 galvutė česnako 2 šaukštai majonezo Gaminimas: Pomidorus, sūrį, česnaką supjaustyti, sumaišyti su majonezu. Patiekti su balta duona. ..
Recepto vertinimas:
Kepti jautienos griežinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 100 g rūkytos šoninės, 10 svogūnų, 4 baltos duonos riekės, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Kiekvieną gabalą apvynioti šonine, prismeigti ją, uždėti sviesto ir kepti kartu su svogūnais. Balt..
Recepto vertinimas:
Kriaušių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 gr. sviesto arba margarino, 200 gr. cukraus, 4 kiaušiniai, 400 gr miltų, 2 a.š. kepimo miltelių, 2 valg.š. degtinės, 50 gr. kakavos miltelių, 2 valg.š. cukraus, 2-3 valg. š. pieno, 1 didelį indelį konse..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Kmynų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštelis kmynų, 1 šaukštelis sviesto. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti kmynus. Tinka vartoti su: Padažas tinka su virta aviena, briediena ar jautiena. ..
Recepto vertinimas:
Trijų spalvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g sviesto 1 pakelis vanilinio cukraus 75 g cukraus 4 kiaušiniai 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 150 g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai kak..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys su svogūnais
Jautienos kepsnys su svogūnaisIngridientai:200 g morkų, 0,25 l. sultinio, 1 v.š. sviesto ar margarino, 1 v.š. miltų, 100 ml pieno, 1 jautienos muštinis, 1 svogūnas, 1 a.š. aliejaus, 2-3 petražolių šakelės, 100 g šaldytų žaliųjų žirnelių, tarkuotas muskato riešutas.Gaminim..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai "Vasara"Ingridientai:12 pocijų 250 g braškių, 250 g aviečių, 5 kiaušiniai, 200 g cukraus, 100 g miltinio cukraus, 100 g miltų, 2 šaukštai krakmolo, 4 kiaušinių tryniai, 200 ml pieno, šaukštas brendžio, 2 šaukštai abrikosų džemo, 100 g grietinėlės, sviesto formai pat..
Recepto vertinimas:
Sūdyta lašišaIngridientai:Lašišos pagal poreikį, druska,cukrus,citrina,krapai.GaminimasLašiša paruošiame - išdorojame, nupjauname galva, išimame stubura su pagrindiniais kaulais. Pasiruošiame druskos ir cukraus mišinį santykis druskos su cukrum yra 2/1. Indo kuriame sudysite lašiša ..
Recepto vertinimas: