6 rezultatų ieškant "lietuviskas snicelis i"
Sausainiai "Pinigėliai"Ingridientai: 2 po 250 g indelių grietinės (tikros o ne riebalų mišinio) 500g margarino, lietuviškas margarinas netinka, geriau "Eve" arba koks nors kitas kietas margarinas 1 l miltų 1 kiaušinis aptepimui cukraus pabarstymui Gaminimas: Iš milt�..
Recepto vertinimas:
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais
Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15g sausų mielių, 500g Ekstra miltų, 250g drungno pieno, 150g tirpdyto sviesto, 2 kiaušinių, 10g cukraus, 10g druskos, 5g džiovintų raudonėlių, 100g svogūnų, 100g rūkytos �..
Recepto vertinimas:
padažas su cukinijomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kg supjaustytų cukinijų, 0,5 kg paprikų, 0,5 kg morkų, indelis konservuotų ananasų, 0,5 l pomidorų padažo, 200 g aliejaus, 200 g acto, 200 g cukraus, 1 v.š. druskos. Gaminimas: Daržoves susmulkinti kubeliais (mažais). Viską suk..
Recepto vertinimas:
Lietuviškas midusIngridientai:7kg šviežio medaus, 10l. vandens, 200g džiovintų kadagio uogų, 40g kultūrinių vyno mielių, 5g citrinos rūgšties.Gaminimas Į užvirintą ir atvėsintą vandenį sudedama 2kg medaus, padaugintos mielės, ištirpyta citrinos rūgštis, susmulkintos ir suri�..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Pavasaris"Ingridientai:1. 20g Konjakas 2. 20g Natūralus lietuviškas vynas 3. 40g Šampanas 4. 20g Ledo gabaliukasGaminimas Konjaką sumaišyti su šampanu bei vynu ir įpilti į taurę su ledu. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..
Recepto vertinimas:
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..
Recepto vertinimas: