14 rezultatų ieškant "laisvai"

Mieliniai žagarėliai

Mieliniai žagarėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g miltų, 30 g cukraus, 2 tryniai, 0,5 stiklinės pieno, 20 g mielių, 50 g riebalų, truputis druskos, citrinos žievelė, 50 g miltinio cukraus (apibarstymui), 700 g riebalų (virimui). Gaminimas: Iš kiaušinių, cukraus, trupučio milt�..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių vėdarai

Bulvių vėdarai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 12 bulvių 20 g lašinukų 2 svogūnai 0,5 šaukštelio mairūno (Kvapusis mairūnas) 2-3 kiaulės žarnos druskos Gaminimas: Įdarui nuskustas bulves sutarkuoti. Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti su svogūnais ir supilti į tarkius, sudėj..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių vėdarai 2

Bulvių vėdarai 2 Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 12 bulvių 20 g lašinukų 2 svogūnai 0,5 šaukštelio mairūno (Kvapusis mairūnas) 2-3 kiaulės žarnos druskos Gaminimas: Įdarui nuskustas bulves sutarkuoti. Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti su svogūnais ir supilti į tarkius, sudė..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai vėdarai

Bulviniai vėdaraiIngridientai: 1kg bulvių 200gr. lašinukų 2 svogūnai 1/2 šaukštelio mairūno ar maltų pipirų kiaulės žarnų kelios skiltelės česnako druska. Paruošimo būdas: Nuskuskit bulves . Jas sutarkuokite. Supjaustykite smulkiai lašinukus ir paspriginkite kartu su..

Recepto vertinimas: 4

Bulvės, virtos riebaluose

Bulvės, virtos riebaluoseIngridientai:8—10 bulvių, riebalų virimui, druskos.Gaminimas Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plauki..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai vėdarai

Bulviniai vėdaraiIngridientai:8—10 bulvių, 200 g lašinukų, 2 svogūnai, 0,5 arb. š. mairūno arba maltų pipirų, kiaulės žarnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir kartu su kapotais svogūnais paspirginami Jais užplikomos paruo..

Recepto vertinimas: 0

Šventinės spurgos

Šventinės spurgosIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 100g mielių, 8 tryniai, 200g sviesto, 1 šaukštas spirito, vanilinio cukraus, 5g druskos, 1 stiklinė tirštos vyšnių arba braškių uogienės, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų virti.Gaminimas Tešla ruo�..

Recepto vertinimas: 3

Bulviniai vėdarai

Bulviniai vėdaraiIngridientai:1 kg bulvių, 200 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1/2 šaukštelio mairūno ar maltų pipirų, kiaulės žarnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašiniukai smulkiai supjaustomi ir paspirginami kartu su kapotais svogūnais. Jais užpilamos paruošto..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kalakutas

Keptas kalakutas Ingridientai: Kalakutas (apie 7 kilogramus), 0,5 - 1 kilogramą slyvų, stiklinė grietinės, 3-4 morkos, šaukštas druskos, muskato riešutas, šaukštelis malto imbiero, pusė šaukšto kmynų Gaminimas Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nu..

Recepto vertinimas: 2

Su obuoliais kepta žąsis

Su obuoliais kepta žąsisIngridientai:žąsis, 10-12 kvapiųjų pipirų, šaukštas kmynų, muskato riešutas, obuolių, druskos.Gaminimas Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir i..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Obuolių pyragasIngridientai:5-6 didelių obuolių (pagal savo skonį šį skaičių galima laisvai koreguoti) 300g sviesto arba margarino 300g cukraus 6 kiaušiniai 400g miltų 4 šaukštai grietinės 1 arb.š. kepimo miltelių arba sodos vanilinio cukraus, tarkuotos citrinos/apelsino..

Recepto vertinimas: 0

BULVINIAI VEDARAI

BULVINIAI VEDARAIIngridientai:10 bulvių200 g lašiniukų2 svogūnaipusė šaukštelio mairūno arba maltų pipirųkiaulės plonųjų žarnųdruskosGaminimasNuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir paspirg..

Recepto vertinimas: 4

Šaldytos trešnės

Šaldytos trešnėsIngridientai:***GaminimasTrešnes geriausia šaldyti užpylus cukraus sirupu. Atšildžius laisvai supiltas šaldytas trešnes, jos tamsėja ir netenka prekinės išvaizdos. Cukraus sirupui 300 g cukraus ištirpinti 0,7 l van..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: laisvai