20 rezultatų ieškant "laiskinio"
Trinta moliūgo sriuba su česnaku
Trinta moliūgo sriuba su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 valg. šaukšt. alyvų aliejaus, 1 poras, 2 skiltelės česnako, 1 kg moliūgo, 6,5 stiklinės daržovių sultinio,2 arbat. šaukšt. džiovintų čiobrelių, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų, 2 valg. šaukšt. sojos padažo, �..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su daržovėmis
Grybai, troškinti su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų 1 svogūnas, 3 morkos, 1 petražolė, 0,5 kopūsto gūžės, 2 stiklinės vandens arba sultinio, 7 bulvės, 1 stiklinė žirnių, 1 stiklinė pupų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 0,5 stikln�..
Recepto vertinimas:
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..
Recepto vertinimas:
Daržovės su šviežiais briedžiukais
Daržovės su šviežiais briedžiukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių briedžiukų, 250 g morkų, 250 g žiedinių kopūstų, 250 g baltųjų ridikėlių, 1,5 šaukšto sviesto arba margarino, 1 šaukštas miltų, druskos, cukraus, l stiklinė vandens arba sultinio, krapų, laišk..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 - 300 g. pievagrybių, 3 - 4 pomidorai, 1 obuolys, 1 morka, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 šaukštas grybų nuoviro, 0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, garstyčių, 1 poras arba 1 mažas svogūnas, ..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. sūdytų, marinuotų ar virtų grybų, 100 g. kumpio, 5 - 6 virtos bulvės, 1 - 2 švieži arba rauginti agurkai, 1 - 2 pomidorai, 1 svogūnas arba 50 g. svogūnų laiškų, 1 - 1,5 stiklinės grietinės, acto arba citrinos sulčių, dr..
Recepto vertinimas:
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g džiovintų pupelių, 300 g grybų, 150 g rūkytos nugarinės, 1 šaukštas sviesto, 1 didelis svogūnas, vandens arba sultinio, druskos, pipirų, laiškinio česnako arba svogūnų laiškų, 3 šaukštai pomidorų..
Recepto vertinimas:
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas:
Citrusinis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukštelio vanilinio cukraus 2 gabalėliai cukranendrįų cukraus ½ smulkinto raudonojo čili pipiro 2 šaukštas smulkiai Supjaustyto laiškinio česnako 1 šaukštas aliejaus ½ šaukšto d..
Recepto vertinimas:
Žaliosios bagetės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 600 ml drungno vandens 2 valgomieji šaukštai aliejaus 50 g mielių 2 valgomieji šaukštai cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai druskos apie 1300 ml (800 g) kvietinių miltų Įdarui 100 g minkšto sviesto 100 ml supjaustytų petražolių 1..
Recepto vertinimas:
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Žaliasis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Svogūnų padažo, 2 - 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, laiškinio česnako, svogūnų laiškų, salierų ir petražolių lapelių) mišinio. Gaminimas: Į pagamintą svogūnų padažą sudėti susmulkintus žalumynus. Tinka var..
Recepto vertinimas:
Ridikų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 ridikas, 1 obuolys, 1/2 svogūno, 1 raugintas ar marinuotas agurkas, 1/2 stiklinės grietinės, peletrūno, krapų Gaminimas: Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaust..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 1 poras, 1 šaukštas margarino, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 1 morka, gabalas griežčio, truputis šviežių kopūstų, 4 bulvės, 1 l sultinio arba vandens, 1 obuolys arba pomidoras, druskos, krapų a..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su moliūgais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g virtų grybų, 1 šaukštas margarino, 1 svogūnas, gabalėlis petražolės arba saliero, 1 l vandens, 200 g moliūgo, 2 bulvės, 1 nedidelis agurkas arba rūgštus obuolys, druskos, 1 pomidoras, 2 šaukštai grietinės, svogūnų arb..
Recepto vertinimas:
Žuvis su česnakais ir imbieru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 gyvos žuvys, druskos, po saują laiškinio česnako ir džiovinto imbiero, 2.3 šaukštus sojų padažo 3.3 šaukštai aliejaus, 4.3 šaukštai susmulkinto muskato riešuto, 5.0.5 citrinos sultys. Gaminimas: Žuvis nuvalyti, i..
Recepto vertinimas:
SALSA (aštrus padažas) Patiekalo šalis: Čilė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorų, 1/3 vidutinio dydžio svogūno, 1 laiškinio svogūno, 1 valgomo šaukšto šviežių kalendros lapelių, žiupsnelio druskos. Gaminimas: Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (ski..
Recepto vertinimas:
Ridikėlių salotosIngridientai:1 ridikas, 1 obuolys, 0,5 svogūno, 1 raugintas ar marinuotas agurkas, 0,5 stiklinės grietinės, peletrūno, krapų.Gaminimas Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaustytu nuluptu agurku..
Recepto vertinimas:
Spalvingos daržo salotosIngridientai:8 porcijos 1 lapinės cikorijos galvutė (apie 150 g), 2 cikorijos galvutės 9api 150 g), 1 nedidelė garbanotųjų salotų galvutė (apie 300 g), 125 g sultenių, 125 g gražgarščių, 5-7 šakelės šviežio baziliko, 5-7 šakelės šviežio pelerūno, 1 nedi..
Recepto vertinimas:
Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)
Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 1 kg ryžių makaronų, 300 g krevečių, 200 g pakepintų žemės riešutų, 100 g maltų raugintų Tailando (arba paprastų) ridikų, 1 stiklinė kieto, kubeliais pjaustyto tofu sūrio, ¼ stiklinės kapoto šalotinio (..
Recepto vertinimas: