Bulvių vėdarai 2
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
12 bulvių
20 g lašinukų
2 svogūnai
0,5 šaukštelio mairūno (Kvapusis mairūnas)
2-3 kiaulės žarnos
druskos
Įdarui nuskustas bulves sutarkuoti.
Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti su svogūnais ir supilti į tarkius, sudėjus mairūną, druską, viską išmaišyti.
Žarnas gerai išvalyti, ištrinti druską su česnaku, išplauti ir nekietai prikimšti įdaro.
Skardą patepti riebalais, įpilti truputį vandens ir laisvai sudėti vėdarus.
Kepti karštoje orkaitėje 10-15 min.
Vėdarus keliose vietose subadyti adata, kad netrūkinėtų.
Retkarčiais palaistyti riebalais, jei reikia, apversti.
Tinka vartoti su: Patiekti su spirgučiais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!