Bulvės, virtos riebaluose
Ingridientai:8—10 bulvių,
riebalų virimui,
druskos.
Gaminimas
Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plaukioti. Po 10 min. kiaurasamčiu išgriebiamos, nuvarvinami riebalai. Taip apvirtas bulves galima laikyti ilgesnį laiką. Prieš valgant vėl sudedamos į įkaitintus riebalus ir verdama, kol pagelsta. Išgriebus kiaurasamčiu, užbarstomos smulkia druska. Valgoma su karštais mėsos ir žuvies patiekalais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!