20 rezultatų ieškant "krutineliu kepsnys"
Vištienos ir baklažanų suktinukai
Vištienos ir baklažanų suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 baklažanų,20 ml alyvuogių aliejaus,600 g vištienos filė,1 pundelis šviežio baziliko,600 g pomidorų,1 valg. šaukšt. sviesto,druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Baklažanus nuplaukite, nupjaukite kotelį ir supja..
Recepto vertinimas:
Vištienos blyneliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5-6 vištienos krūtinėlių file 2-3 šaukštai majonezo 1 šaukštas miltų prieskoniai Gaminimas: Vištienos file supjaustyti mažais gabaliukais. Majonezą, miltus ir prieskonius išmaišyti ir sudėti į te�..
Recepto vertinimas:
Vištų krūtinėlių filė su špinatų įdaru
Vištų krūtinėlių filė su špinatų įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Krūtinėlių filė (pakelio), 200 g fermentinio sūrio, 200 g špinatų, prieskonių mišinio, aliejaus kepimui. Gaminimas: Vištos filė pamuškite, špinatus supjaustykite, sūrį sutarkuokite, apibarstykite pr..
Recepto vertinimas:
Vištienos krūtinėlių suktinukai
Vištienos krūtinėlių suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 vištienos krūtinėlės po 125 g 1/2 šaukštelio baltųjų pipirų 1/2 šaukštelio šalavijų 4 ploni kumpio griežinėliai (po 20 g) 4 mediniai šipuliukai 4 šaukštai sviesto kepimui 1/8 l chereso 200 g grietinės druskos G..
Recepto vertinimas:
Vištos krūtinėlės šašlykai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g vištos krūtinėlių. Marinatui: 2.2 šaukštai aliejaus, 3.2 šaukštai citrinos sulčių, 4.1 ryšulėlis kalendrų arba petražolių, 5.1 raudonoji paprika, 6.1 skiltelė česnako. Padažui: 7.1 raudonoji paprika, 8.2 ša..
Recepto vertinimas:
Vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 2 vištos krūtinėlių, pakelio šaldytų kiniškų daržovių, indelio saldžiarūgščio padažo, indelio konservuotų sojų daigų, sojų padažo, taurelės degtinės, 3 šaukštų sojų aliejaus, skiltelės �..
Recepto vertinimas:
Cola viščiukas Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 vištų krūtinėlių puselės, 33ml dietinės kolos, 1 stiklinė kečiupo, 1 žaliasis pipiras, 1 supjaustytas svogūnas Gaminimas: Į didelę keptuvę supilkite kolą su kečiupu, tuomet sudėkite..
Recepto vertinimas:
Kiniška vištienos sriubaIngridientai:1,2 l vištienos sultinio 250 g vištų krūtinėlių 1 šaukštas sojų padažo 1 šaukštas balto vyno acto 120 g pupelių daigų 250 g plonų makaronų 120 g gūžinių salotų 1 laiškinis svogūnas 1 šauk&sc..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais
Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiaisIngridientai:2 vištų krūtinėlių filė 90 ml alyvų aliejaus 1 smulkiai supjaustytas svogūnas 1 raudona paprika, be sėklų, supjaustyta gabalėliais 1 čili pipiras, be sėklų, supjaustytas plonais griežinėliais 350 ml raudonieji lęš..
Recepto vertinimas:
Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažu
Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažuIngridientai:500-600 g kalakutų krūtinėlės, 50 g miltų, druskos, maltų pipirų, 125 g sviesto, 25 g apelsinų likerio (arba 2 šaukštus apelsinų sulčių sumaišome su trupučiu brendžio), 1/2 l. pieno, tarkuotų muskatų, 50 g tarkuoto fer..
Recepto vertinimas:
Salotos su vištienaIngridientai:350g. vištų krūtinėlių, 4 salierų stiebeliai, salotų gūžė, 2 nedideli svogūnai, šaukštas citrinos sulčių, šaukštelis vyno acto, šaukštas apelsinų sulčių, 50g. graikinių riešutų, 4 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, maltų baltųjų ir kajen..
Recepto vertinimas:
Salotos su vištienaIngridientai:350g. vištų krūtinėlių, 4 salierų stiebeliai, salotų gūžė, 2 nedideli svogūnai, šaukštas citrinų sulčių, šaukštelis baltojo vyno acto, šaukštas apelsinų sulčių, 50g. graikinių riešutų, 4 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, maltų ..
Recepto vertinimas:
Prancūziškos ančių krūtinėlėsIngridientai:4 gabalėliai ančių krūtinėlių (maždaug po 175 g kiekvienas), 2 svogūnai, 4 skiltelės česnako, 6 šaukštai brendžio, 2-3 laurų lapeliai, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, 2 šaukštai maltų juodųjų pipirų, druskos, ž..
Recepto vertinimas:
Antiena, marinuota su brendžiu
Antiena, marinuota su brendžiuIngridientai:5 ančių krūtinėlės (maždaug po 175 g kiekviena), druskos, maltų pipirų. Marinatui: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, 2 šaukštai brendžio, laurų lapelis, maltų pipirų, 2 šaukštai susmulkintų žalumynų, žalumynų papuošti.Gaminimas N..
Recepto vertinimas:
Triušis folijojeIngridientai:Triušis, 250 g rūkytų vištų krūtinėlių, 4 šaukštai sauso raudonojo vyno, 5 šaukštai miltų, 3 svogūnai, 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, bazilikų, salierų), 8 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Triušieną supjaustome �..
Recepto vertinimas:
Vištiena su cukinijomisIngridientai:2 cukinijos, 2 svogūnai, 12 mažų pomidorų, pusės citrinos sulčių, 6 šaukštai alyvų aliejaus, žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų, ryšelis petražolių, 800 g vištų krūtinėlių filė, 2 grūstos česnako skiltelės, aliejaus.Gaminimas Par..
Recepto vertinimas:
Antis konjakeIngridientai:6 anties krūtinėlės (kiekviena sveria apie 175 g), druskos, juodųjų pipirų, 2 nedideli svogūnai, 2 skiltelės česnako, 5 šaukštai konjako, lauro lapelis, ryšulėlis petražolių ir kinzos.Gaminimas Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vynuogėmisIngridientai:2 valgomieji šaukštai miltų, 8 suplėšyti baziliko lapeliai, 1/4 arb. šaukštelio džiovinto peletrūno, 1/4 arb. šaukštelio maltos paprikos, druska, šviežiai sumalti pipirai, 6 viščiuko krūtinėlių puselės, 1 valg. šaukštas alyvuogių alie..
Recepto vertinimas:
Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmis
Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmisIngridientai:3 porcijoms: 400 g viščiukų krūtinėlių filė; paukštienos prieskonių; saujelė sezamo sėklų; aliejaus kepimui. Garnyrui: 2 nedidelės cukinijos; 1 svogūnas; 2 česnako skiltelės; 10 vyšninių pomidorų; 1 mažas indelis konser..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su agurkais ir morkomis
Vištienos sriuba su agurkais ir morkomisIngridientai:200 g vištų krūtinėlių,50 g morkų,50 g šviežio agurko,11 vištienos sultinio,3 šaukštai citrinų sulčių,1 arbatinis šaukštelis vištienos prieskonių, druskos.GaminimasKrūtinėlę supjaustome gabaliukais, sumaišome su prieskoniais..
Recepto vertinimas: