8 rezultatų ieškant "saldieji patiekalai"

Bulvių ir pomidorų salotos

Bulvių ir pomidorų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 – 5 virtos bulvės, 2 pomidorai, 2 svogūnai, 2 saldieji ankštiniai pipirai, salotų lapeliai, 2 kietai virti kiaušiniai. Marinatui: Puodelis vandeniu atskiesto acto, 6 šaukštai aliejaus, druska, pipirai, 50 g. kumpio papuošimui..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ikra su obuoliais

Daržovių ikra su obuoliais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 kilogramui baklažanų - 500 g saldžiųjų ankštpipirių, 500 g svogūnų galvelių, 1 kg gerai prinokusių pomidorų, 150 g obuolių, arbatinis šaukštelis cukraus ir druskos pagal skonį.  Gaminimas: Plačiame negiliame puode ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių troškinys

Daržovių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 1 raudoną, žalią ir geltoną saldų pipirą, 1 cukinija 2 svogūnai 3 česnako skiltelės 400 g baklažanų 6 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas druskos ½ šaukštelio šviežių rozmarinų Pluoštelis žalumynų - šviežių čiobr..

Recepto vertinimas: 4

Margos salotos

Margos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g fermentinio sūrio, 100 g pievagrybių, 2 saldieji pipirai, 2 obuoliai, apelsinas arba 2 mandarinai. Užpilui: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 250 g jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, ant peilio galo tark..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos

Jautienos salotosIngridientai:300 g virtos jautienos, 200 g ryžių, 2 saldieji pipirai, svogūnas, šaukštas petražolių, aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų, 50 g majonezo, žiupsnelis šafrano, pusės citrinos sulčių. Papuošimui: 2 kietai virti kiaušiniai, 2pomidorai, ..

Recepto vertinimas: 0

KEPTAS EŠERYS

KEPTAS EŠERYSIngridientai:Jūros ešerys 2 vnt, spalvoti saldieji pipirai 40 g, morkos 40 g, salotų lapai 15 g, bulvės 200 g, garstyčios 15 g, sviestas 20 g, ciberžolė 2 g, druska, pipirai, žolelių aliejus 5 g.GaminimasŽuvies filė atskiriama ..

Recepto vertinimas: 3

Marinuoti agurkai

Marinuoti agurkaiIngridientai:Agurkai, kartieji pipirai, saldieji pipirai, lauro lapai, krapai, vyšnių ir serbentų lapai, krieno šaknis, trys šaukštai cukraus, trys šaukštai druskos,100 gramų acto.GaminimasĮ trijų litrų stiklainį sudėti agurkus ir visus prieskonius. Viską užpilti ver..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saldieji patiekalai