Prancūziškos ančių krūtinėlės
Ingridientai:4 gabalėliai ančių krūtinėlių (maždaug po 175 g kiekvienas),
2 svogūnai,
4 skiltelės česnako,
6 šaukštai brendžio,
2-3 laurų lapeliai,
2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių,
2 šaukštai maltų juodųjų pipirų,
druskos,
žalumynų.
Gaminimas
Krūtinėlių odelę nuimame. Mėsą įtriname druska ir paliekame trumpam pastovėti.
Svogūnus ir česnako skilteles nulupame, smulkiai supjaustome. Sumaišome su brendžiu, sutrupintais laurų lapeliais, pipirais ir petražolėmis.
Marinatą užpilame ant mėsos ir valandai padedame šaltai.
Kepame įkaitintame grilyje 25-30 minučių.
Prieš tiekdami supjaustome plonais griežinėliais. Apibarstome smulkiai supjaustytais žalumynais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!