25 rezultatų ieškant "krienu"
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..
Recepto vertinimas:
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 50 g virtų bulvių, 50 g virtų morkų, 50 g sūdytų agurkų, 50 g pomidorų, 40 g krienų padažo, 1 šaukštas kapotų žalumynų, 1 šaukštas majonezo druskos. Gaminimas: Žuvį išvirkite, ataušinkite t..
Recepto vertinimas:
Grybų ir virtų bulvių bandelės
Grybų ir virtų bulvių bandelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 800 g virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba grietinės, druskos, 3 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių, 5 šaukštai miltų. Padažui: 1 šaukštas svie..
Recepto vertinimas:
Šaltas garstyčių arba krienų padažas
Šaltas garstyčių arba krienų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1-1,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštelis garstyčių arba 1 šaukštelis tarkuotų krienų, truputis cukraus, (citrinos sulčių arba rū..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Prid..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 virti kiaušiniai, 250 g. virtų bulvių, 2 šaukštai tarkuotų džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės grietinės, 1 stiklinė majonezo, 100 g. ikrų, krienų, garstyčių, pipirų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išilgai perpjovus, išimami..
Recepto vertinimas:
Prismaigstytas šernienos kepsnys
Prismaigstytas šernienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašin..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su krienų padažu
Virta jautiena su krienų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500—600 g jautienos, 1 nedidelė morka, 1 petražolės šaknis, 1 vidutinis svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 11/2 stiklinės mėsos sultinio, 2—3 šaukštai grietinės, 1&md..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Virta skumbrė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g skumbrės, 2.40 g acto, 3.80 g krienų ir acto padažo, lauro lapelių, maltų juodųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Skumbres išdaryti, nulupti ir supjaustyti smulkiais gabalėiais. Sudėti į puodą, užpilti verdančiu vandeniu, pasūdyt..
Recepto vertinimas:
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg nedidelių agurkų, 150g svogūnų, 75g krienų, 3g garstyčių grūdelių, 2vnt lauro lapų, 10vnt kvapniųjų pipirų, 6 stiklinės vandeniu skiesto acto - 1:6 santykiu, 100g cukraus, 35g druskos&..
Recepto vertinimas:
KRIENŲ IR SLYVŲ DADAŽAS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Krienai - 250 gr. Slyvos kietos (geriausia vengrinės) - 250gr. Cukrus - 100 gr. druska, Vanduo - 100 gr. Gaminimas: Krienus ir slyvas sumalti mėsmale, sudėti cukrų, vandenį. Druskos pagal skonį. Viską gera..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienaisIngridientai:2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Pridedama krienų, cukr..
Recepto vertinimas:
Virtas rūkytas kumpisIngridientai:800g rūkyto kumpio, prieskonių ir prieskoninių daržovių, stiklinė krienų padažo (karšto).Gaminimas Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes kepamas būna per sūrus. Pirmiausia kumpis išmirkomas šaltame vandenyje. Iš jo išimamas ir dedamas į puod�..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvisIngridientai:800g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: 1/2 šaukštelio pipirų, 2—3 lauro lapeliai, 3—4 skiltelės česnako, 1 šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, 1 stiklinė krienų padažo (ži�..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas kepsnysIngridientai:800g jautienos, truputis 9% acto, 40 g riebalų, 1/2 stiklinės sultinio kepsniui kepti, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai tarkuotų krienų, 20g džiovintų baravykų, 2—3 svogūnai, 40 g sviesto, džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai krienų padažeIngridientai:8 kiaušiniai, 200g juodos duonos, 30g sviesto, 50g lietuviško sūrio. Padažui: 40 g sviesto, 1—2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė vandens, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, druskos, cukraus.Gaminimas Duona supj..
Recepto vertinimas:
Įdaryti lydekos gabalaiIngridientai:800g lydekos, 2—3 riekelės pyrago, 100g pieno, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 40g sviesto, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelis), 1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Pada..
Recepto vertinimas:
Krienų padažas (šaltas)Ingridientai:1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 1 stiklinė grietinės, cukraus, druskos.Gaminimas Grietinė sumaišoma su krienais, paskaninama cukrumi, druska, išmaišoma. ..
Recepto vertinimas:
Krienų padažas (karštas)Ingridientai:40 g sviesto, 2 šaukštai tarkuotų krienų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė sultinio, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 citrinos, cukraus, druskos.Gaminimas Miltai truputį pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžia..
Recepto vertinimas:
Jogurto ir krienų padažasIngridientai:0,5 stikl. natūralaus jogurto, 1 šaukštelis krienų,Gaminimas Ingredientus sumaišyti. Šitokiu būdu sutaupoma, kai reikia patiekalui daugiau krienų padažo. ..
Recepto vertinimas:
Liežuvio drebučiaiIngridientai:4 kiaulių arba veršelių liežuviai, 10 virtų kiaušinių, 1 l. sultinio (nuo liežuvių virimo), 2,5 šaukšto želatinos, 2 šaukštai krienų, truputis svogūnų laiškų, pipirnių.Gaminimas Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaust..
Recepto vertinimas:
Lašiša su krienų padažuIngridientai:apie 800g. lašišų be odos, Marinatui: 1 l. vandens, 400 ml. 6 procentų koncentracijos acto, 100 g. cukraus, 1 svogūnas, 2 lauro lapai, 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (nesmulkintų). Padažui: 200 ml. grietinėlės, geriausiai neriebios, 2-3 v..
Recepto vertinimas:
Burokėlių apkepas su krienų padažu
Burokėlių apkepas su krienų padažuIngridientai:3 virti burokėliai; 2 svogūnai; 500 ml raugintų kopūstų; 1 stiklinė virtų pupelių; 200-300 g virtos mėsos; 2 stiklinės grietinės; 1 stiklinė krienų; 50 g sviesto; Druska ir pipirai; Aliejaus.Gaminimas Keptuvėje su sviestu pakepiname k..
Recepto vertinimas: