7 rezultatų ieškant "koteliais"

Grybų ir pomidorų apkepas

Grybų ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 1 - 2 svogūnai, 1 - 2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, 3 - 4 šaukštai grietinės, 6 - 8 vidutinio dydžio pomidorai, 2 šaukšteliai sviesto, krapų ar petražolių..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pomidorų apkepas

Grybų ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, 3 šaukštai grietinės arba 2 šaukštai sultinio, 2 šaukštai grietinės, 7 vidutinio didumo pomidorai, 2 šaukšteliai sviesto, krapų arba petražolių..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje

Grybai, kepti tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių vidutinio didumo grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejaus, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, su skysčiu išplakt�..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiai su sūriu

Pievagrybiai su sūriuIngridientai:4 asmenims: 12 didelių pievagrybių, svogūnas, 350g. sūrio su mėlynaisiais pelėsiais, 3/4 stiklinės smulkintų graikinių riešutų, šaukštas džiūvėsėlių, 2 šaukštai smulkintų krapų, 4 šaukštai sviesto, pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipi..

Recepto vertinimas: 0

Serbentais įdarytos kriaušės

Serbentais įdarytos kriaušėsIngridientai:4 sunokusios kriaušės, po 150g. raudonųjų ir juodųjų serbentų, 2 pakeliai vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys.Gaminimas Kriaušes atsargiai nuplaukite, nusausinkite, viršūnėles ties koteliais nupjaukite. Peiliu atsargiai išskobkite minkš..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriu

Įdaryti pievagrybiai su pelėsiniu sūriuIngridientai:5 porcijoms: 10 didelių pievagrybių; 100 g sviesto; 1 svogūnas; saujelė maltų džiūvėsėlių; saujelė smulkintų graikinių riešutų; 250 g mėlynųjų pelėsių sūrio; druskos ir ką tik maltų pipirų; kapotų žalumynų.Gaminimas ..

Recepto vertinimas: 0

GAIVINANTI VYŠNIŲ SRIUBA

GAIVINANTI VYŠNIŲ SRIUBAIngridientai:600 g vyšnių10 ml raudonojo vyno12 ml vyšnių sirupo5 ml apelsinų sirupo1 šaukštelis vanilinio cukrausžiūpsnelis cinamonoGaminimasĮ vyną sudėti vanilinį cukrų ir cinamoną, virti a..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: koteliais