5 rezultatų ieškant "isdarinetas"
Viščiukas, troškintas grietinėje
Viščiukas, troškintas grietinėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 viščiukas, 2.2 svogūnai, 3.50 g sviesto, 4.3 šaukštai miltų, 5.2 šaukštai pomidorų tyrės, 6.1 stiklinė grietinės, raudonųjų pipirų, petražolių lapelių, druskos pagal skonį. Gaminimas: Išdarinėtas višč..
Recepto vertinimas:
Rūkytas ungurysIngridientai:1 ungurys, druskos, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, kadagio uogų.Gaminimas Išdarinėtas ungurys įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtas palaikomas 2—3 dienas, kad įsisūrėtų. Po to nusausinamas, šonai išpleči..
Recepto vertinimas:
Smulkios žuvies žuvienė su citrina
Smulkios žuvies žuvienė su citrinaIngridientai:1kg smulkios žuvies (pūgžlių, ešerių), 3 laurų lapai, 3 svogūnai, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių, 1 gvazdikėlis, druskos, 150g. grietinės, 50g. sviesto, 3 šaukštai miltų, 1 citrina, petražolių lapelių.Gaminimas Ant puo..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
Vištiena troškinta vyneIngridientai:10 -14 vištos blauzdelių (arba išdarinėtas viščiukas)1 svogūnas,2-3 skiltelės česnako3 pievagrybiai3 pomidorai0,25 stiklinės sultinio0,5 stiklinės balto vynoaliejus, druska, pipiraiGaminimasTroškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių..
Recepto vertinimas: