GAIVINANTI VYŠNIŲ SRIUBA

Ingridientai:
600 g vyšnių
10 ml raudonojo vyno
12 ml vyšnių sirupo
5 ml apelsinų sirupo
1 šaukštelis vanilinio cukraus
žiūpsnelis cinamono

Gaminimas
Į vyną sudėti vanilinį cukrų ir cinamoną, virti apie 5 min. Tuomet supilti vyšnių ir apelsinų sirupą. Sudėti vyšnias, jei jos su koteliais, tai kotelius sutrumpinti (nukirpti per pusę). Virti dar 5 min. ant silpnos ugnies. Sriuba perpilama į dubenį ir atšaldoma. Patiekiama su varškės sūriu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!