Serbentais įdarytos kriaušės

Ingridientai:
4 sunokusios kriaušės,
po 150g. raudonųjų ir juodųjų serbentų,
2 pakeliai vanilinio cukraus,
vienos citrinos sultys.
Gaminimas
Kriaušes atsargiai nuplaukite, nusausinkite, viršūnėles ties koteliais nupjaukite. Peiliu atsargiai išskobkite minkštimą. Pašalinę sėklalizdžius, minkštimą susmulkinkite ie sukrėskite į plakimo indą. Suberkite vanilinį cukrų, supilkite citrinos sultis ir suplakite vientisą masę.

Po pusę juodųjų ir raudonųjų serbentų sutrinkite, sukrėskite į švarią marlę ir išspauskite sultis. Likusius serbentus sumaišykite su kriaušių mase.

Išskobtas kriaušes prikimškite įdaro, apšlakstykite serbentų sultimis ir 15-20 minučių įdėkite į šaldytuvą. Tiekdama uždėkite "kepurėles" su koteliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!