20 rezultatų ieškant "kopustai ziemai su grybais"
Salotos Jūros miškas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Virti jūros kopūstai, džiovinti grybai, rauginti agurkai, svogūnai, augalinis aliejus, citrinos sultys arba actas, prieskoniai. Gaminimas: Viską sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Salotos Žiema Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros kopūstai, agurkai (rauginti ar marinuoti) arba žali pomidorai, ridikas, svogūnas, virtas kiaušinis, augalinis aliejus arba majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome. Skanaus ! ..
Recepto vertinimas:
Silkė kopūstuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Silkė, virti jūros kopūstai, kvietinė duona, svogūnas, obuoliai, kiaušiniai, aliejus, actas. Gaminimas: Viską sumaišome. Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Baltagūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g kopūstų, 20 g spanguolių, 20 g morkų, 20 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama ..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Raudongūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g kopūstų, 50 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama pasto..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstų, 100 g pupelių, 1/2 silkės, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, 1/4 svogūno. Gaminimas: Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gaba..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. raudonųjų kopūstų, 150 g. svogūnų, 3 šaukštai aliejaus, 1 stiklinė skystos obuolių tyrės - padažo, 1 šaukštas razinų, citrinos sulčių, cukraus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, pasūdomi i..
Recepto vertinimas:
Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis
Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Rudongūžis kopūstas, 30g. sviesto, šaukštelis kmynų sėklų, šaukštas aromatinio acto ir šaukštelis lipnaus rudojo cukraus. Gaminimas: Smulkiai sutarkuokite pusę mažo raudongūžio kopūsto. Puode iš..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Nedidelę žiedinio kopūsto galvą, pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę. 2.Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Marinuoti žiediniai kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žiediniai kopūstai, kiek tilps Gaminimas: Žiedinio kopūsto žiedinėlius išskistykite. Juos apipilkite verdančiu marinatu ir taip palaikykite 3 min. Po to išgriebkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sud..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriubaIngridientai:2—3 bulvės, 2—3 kopūsto lapai arba 150 g žiedinių kopūstų, morka, petražolės šaknis, svogūnas, 2 šaukštai konservuotų žaliųjų žirnelių, šaukštas aštraus pomidorų padažo arba pomidoras, 30 g riebalų.Gaminimas Stambiai sutarkuo..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainisIngridientai:8 — 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, šaukštas krakmolo, druskos, mairūno.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, sumaišomos su kapotais svogūnais..
Recepto vertinimas:
Šviežių kopūstų sriubaIngridientai:600 g kiaulienos ar jautienos, 700 g kopūstų, 1 morka, 1 svogūnas, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštelis taukų ar sviesto, 2 šaukštai grietinės, salierų, porų, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2l. vandens.Gami..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Ingridientai: 10 kilogramų kopūstų 200 - 250 gramų druskos 1 kilogramas morkų Gaminimas Rauginimui geriausiai tinka vėlyvieji kopūstai ir rauginti mediniame inde. Galima rauginti ir emaliuotame inde, bet reikia, kad nebūtų nė vieno pažeidimo. Viršutinius lapus r..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų troškinys Ingridientai: 0,5 kilogramo raugintų kopūstų, 1 kilogramą bulvių, 0,5 kilogramo kiaulės ausų, kojų, uodegų arba riebios kiaulienos, truputis aliejaus kepimui, nedidelė morka, svogūnas, truputis džiovintų grybų, petražolių, lauro lapų, k..
Recepto vertinimas:
Kinietiški kopūstai su padažuIngridientai:1 kinietiško kopūsto3 šaukštai aliejaus1 šaukštas sviesto1 šaukštelis druskosPadažui:1,5 šaukšto krakmolo2,5 šaukšto pomidorų padažo5 šaukštai vandens1,5 šaukšto sojų padažo2,5 šaukšto cukraus 3,5 šaukšto acto3,5 šaukšto apelsin..
Recepto vertinimas: