Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.Rudongūžis kopūstas, 30g. sviesto, šaukštelis kmynų sėklų, šaukštas aromatinio acto ir šaukštelis lipnaus rudojo cukraus.
Gaminimas:Smulkiai sutarkuokite pusę mažo raudongūžio kopūsto. Puode ištirpinkite 30g. sviesto, įberkite šaukštelį kmynų sėklų, įpilkite šaukštą aromatinio acto ir šaukštelį lipnaus rudojo cukraus. Suberkite kopūstus ir maišydami pakepinkite 2-3 minutes arba tol, kol daržovės suminkštės. Į stalą patiekalą duokite šiltą.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!