23 rezultatų ieškant "pipiru"
Lašišų suktinukai su pipirų padažu
Lašišų suktinukai su pipirų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g lašišų filė 8 kininio kopūsto lapai 50 ml ryžių ¼ šaukštelio juodųjų pipirų druska 8 ploni rūkyto kumpio griežinėliai Padažas: 250 ml balto vyno 1 pom..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g žuvies, 10 pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas miltų, 200 g prieskoninių daržovių, 1 šaukštas sviesto, 150 g grietinės, 3 litrai vandens, 4 virtos bulvės. Kukuliams: 300g žuvų mėsos be kaulų, 0.5 riekės pyrago,..
Recepto vertinimas:
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..
Recepto vertinimas:
Braškės su žaliųjų pipirų padažu
Braškės su žaliųjų pipirų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 l braškių Padažui: 150 ml grietinėlės 100 ml cukranendrių cukraus 50 g sviesto arba margarino 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų pipirų Gaminimas: Sudėkite į puodą visus padažo komponentus ir virkite, kol ištirps..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Kepta jūros lydeka marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos, stiklinė miltų, pipirų, druskos, aliejaus. Marinatui: svogūnas, petražolės šaknis, gabaliukas saliero, juodųjų pipirų, 3 lauro lapeliai, kvapniųjų pipirų, 0,5 stiklinės acto, cukraus, druskos. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų pipirų ir agurkėlių padažas
Žaliųjų pipirų ir agurkėlių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 susmulkintas svogūnas, 2 susmulkinti žalieji pipirai, 4 riekelėmis supjaustyti didesni agurkėliai, 25 g sviesto, 4 valgomieji šaukštai vandens, 0,25 arbatinio šaukštelio čili padažo, druskos ir pipirų. Ga..
Recepto vertinimas:
Tradicinio sūrio fondiu receptas
Tradicinio sūrio fondiu receptas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 česnako skiltelė, 150 ml sauso baltojo vyno, 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių, 275 g tarkuoto Emmenthal sūrio, 275 g tarkuoto Gruyere sūrio, 1 valgomasis šaukštas kukurūzų miltų, 3 valgomieji šaukštai vyšnių d..
Recepto vertinimas:
Troškinti ryžiai su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 1/2 stiklinės maltų daržovių [nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną didelį svogūną, 1 žalią saldžiąją papriką ir dvi trumpas saliero šakneles.] 2.60g. sviesto; 3.2 trintos česnako skiltelės; 4.185g. vištų kepen�..
Recepto vertinimas:
Ankštinių pipirų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.2 šaukštai kapotų konservuotų ankštinių pipirų truputis maltų raudonųjų arba juodųjų pipirų Gaminimas: Į svogūnų padažą (virimui įpusėjus) suberti smulkiai kapotus anktšinius pipirus, viską api..
Recepto vertinimas:
Žąsis su veršienos įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žąsis, šaukštas čiobrelių, druskos, pipirų. Įdarui: 500 g maltos veršienos, 2 svogūnai, 2 bandelės, stiklinė pieno, žąsies kepenėlės, kiaušinis, trynys, 2 šaukštai krapų, 2 šaukštai petražolių lapelių, tarkuoto mus..
Recepto vertinimas:
Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu
Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g veršienos, aliejaus, druskos, pipirų. Padažui: 2.0,5 stiklinė vermuto, 3.1 citrinos žievelė, 4.3 citrinos gabalėliai, 5.3 apelsino gabalėliai, šaukštas sviesto, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Triušis (2kg), 2.1kg priekonių šakniavaisių (morkų, petražolių, saliero), po 3 juoduosius ir kvapniuosius pipirus, 3.2 lauro lapeliai, druskos, pipirų. Kukuliams: 4.0,5 stiklinės grietinės, kiau..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže
Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g žuvies filė 2.1 svogūnas 3.2 skiltilės česnako 4.10 g ženšenio 5.2 šaukštai aliejaus 6.1 šaukšteli “SambalOelek” 7.1/2 šaukštelio muskato riešutų 8.1/2 maltų juodųjų pipirų 9.3 šausk�..
Recepto vertinimas:
Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu
Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150g pomidorų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų. 40g raudonojo svogūno, 50g aliejinio aviečių užpilo, 5g bazilikų lapelių Gaminimas: 15..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Višta ispaniškaiIngridientai:4 vištos šlaunelės, 2 paprikos ankštys (gali būti konservuotos), 4 pomidorai, kiaušinis, 1 kg bulvių, maltų džiūvėsėlių, maltos paprikos, cayenne pipirų, pipirų, druskos.Gaminimas Šlauneles nuplauti, gerai nusausinti, įtrinti druska ir pipira..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškai ruošta aštri žuvis
Meksikietiškai ruošta aštri žuvisIngridientai:1 kg ešerių ar kitų baltųjų žuvų, svogūno, 5 skiltelių česnako, 4 pomidorų, 4 šaukštų kukurūzų aliejaus, 1/3 puodelio vyno acto, kelių konservuotų jelapeno pipirų, kapotų žalumynų, druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, r..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su žaliais žirneliais
Kiaušinienė su žaliais žirneliaisIngridientai:Žirnelių košei: 3 kg šviežių žalių žirnelių, 90 g sviesto, 3 valgomieji šaukštai grietinėlės, druskos, pipirų. Kiaušinienei: 18 kiaušinių, 90 g sviesto, druskos, pipirų. Rūgščiam padažui: 6 valgomieji šaukštai grietinėlės..
Recepto vertinimas:
Marokietiška vištiena su džiovintomis slyvomis
Marokietiška vištiena su džiovintomis slyvomisIngridientai:1 viščiukas (1 kg 200 g), 300 g džiovintų slyvų, 150 g svogūnų, 60 g aliejaus, 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų, pipirų, druskos.Gaminimas Vištieną supjaustykite gabaliukais; moliniame puode (arba keptuve) pašildyk..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blyneliai su grikiais
Bulviniai blyneliai su grikiaisIngridientai:1 kg bulvių; 200 g grikių kruopų; 1 svogūnas; Kvapniųjų pipirų; Druskos ir juodųjų pipirų; Aliejaus kepimui.Gaminimas Grikių kruopas perliejame verdančiu vandeniu, nuvarviname. Nuskustas bulves sutarkuojame, sumaišomas su grikiais ir smulkint..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..
Recepto vertinimas: