25 rezultatų ieškant "kopustai"
Salotos Jūros miškas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Virti jūros kopūstai, džiovinti grybai, rauginti agurkai, svogūnai, augalinis aliejus, citrinos sultys arba actas, prieskoniai. Gaminimas: Viską sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Salotos Žiema Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros kopūstai, agurkai (rauginti ar marinuoti) arba žali pomidorai, ridikas, svogūnas, virtas kiaušinis, augalinis aliejus arba majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome. Skanaus ! ..
Recepto vertinimas:
Silkė kopūstuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Silkė, virti jūros kopūstai, kvietinė duona, svogūnas, obuoliai, kiaušiniai, aliejus, actas. Gaminimas: Viską sumaišome. Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kiaulės kojelės, 1 l raugintų kopūstų, 100 g riebalų, 10 vidutinio dydžio bulvių, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2-3 stiklinės vandens. Gaminimas: Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kop�..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su kopūstais
Aviena, troškinta su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 60 g riebalų, svogūnas, 2 pomidorai, druskos, 1 kg kopūstų, vandens, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Įdėti supjaustytą svogūną, druskos, pipirų, sudėti supjaustytus pomidorus ir..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su raugintais kopūstais
Kiauliena su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g kiaulienos, 1 kg raugintų kopūstų, svogūnas, vandens, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, ant jos kopūstus, supjaustytą svogūną, užpilti vandens ir virti 2 valandas. Pagardinti druska ir cukrumi. Sk..
Recepto vertinimas:
Žąsis su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žąsis, 1 kg raugintų kopūstų, druskos, vandens. Gaminimas: Paukštį įtrinti druska, prikimšti kopūstų ir kepti. Kai iškeps, išimti kopūstus, mėsą supjaustyti. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Grybai su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g sūdytų grybų, l svogūnas, 400 g kopūstų, 3 šaukštai margarino, druskos, muskato riešuto, kmynų, 1 kiaušinis. Gaminimas: Grybus, svogūną ir kopūstus supjaustyti šiaudeliais arba sukapoti. Svogūnus pakepinti riebaluose, kol pa..
Recepto vertinimas:
Apkepti žiediniai kopūstaiIngridientai: Nedidelio žiedinio kopūsto kaušinių trupinių apvoliojimui druskos pipirų aliejaus Paruošimo būdas: Žiedinius kopūstus išskirstyti gabalėliais - šakelėmis ir apvirti pasūdytame vandenyje. Išplakti kiaušinius su pipirais ir dr..
Recepto vertinimas:
Baltagūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g kopūstų, 20 g spanguolių, 20 g morkų, 20 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama ..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Raudongūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g kopūstų, 50 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama pasto..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstų, 100 g pupelių, 1/2 silkės, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, 1/4 svogūno. Gaminimas: Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gaba..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais
Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60g ruginių miltų 70g kvietinių miltų 3/8 l pieno žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1 šaukštelis cukraus 8 šaukšteliai aliejaus Įdarui : 600g raugintų kopūstų 150g abrikosų marmelado 4 šaukštai baltojo vyno 100g..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. raudonųjų kopūstų, 150 g. svogūnų, 3 šaukštai aliejaus, 1 stiklinė skystos obuolių tyrės - padažo, 1 šaukštas razinų, citrinos sulčių, cukraus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, pasūdomi i..
Recepto vertinimas:
Menkė su kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g menkės, 1 kg kopūsto, 2 rauginti agurkai, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 2 svogūnai, 50 g juodųjų alyvų, 50 g kaparėlių, sviesto, džiūvėsėlių, šaukštas miltų, šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio, 2 citrinos griežinėliai,..
Recepto vertinimas:
Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis
Saldūs raudongūžiai kopūstai su kmynų sėklomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Rudongūžis kopūstas, 30g. sviesto, šaukštelis kmynų sėklų, šaukštas aromatinio acto ir šaukštelis lipnaus rudojo cukraus. Gaminimas: Smulkiai sutarkuokite pusę mažo raudongūžio kopūsto. Puode iš..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Nedidelę žiedinio kopūsto galvą, pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę. 2.Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Pyragas su kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 stiklinės grietinės, 2.3 kiaušiniai, 3.3 šaukštai sviesto, 4.0,5 šaukštelio sodos, 5.3 stiklinės miltų, kopūstas, druskos. Gaminimas: Iš grietinės, 2 kiaušinių, šaukšto sviesto, sodos, miltų sumaišome tešlą ir padarome ..
Recepto vertinimas:
Pyragas su raugintais kopūstais
Pyragas su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g miltų, 2.3 stiklinės pieno, 3.10 g mielių, druskos, 4.50 g sviesto, 5.3 kiaušiniai. Įdarui: 6.800 g kopūstų, šaukštas sviesto, 7.50 g džiovintų grybų, svogūnas. Gaminimas: Sumaišome miltus, pieną, mieles, d..
Recepto vertinimas:
Kiaulės galva su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaulės galva, 1.1 l raugintų kopūstų, 2.morka, 3.svogūnas, 4.taukų, 5.prieskonių kiaulienai, 6.pipirų, 7.druskos. Gaminimas: Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valan..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
Marinuoti kopūstai su daržovėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3kg kopūstų, 0.5kg salierų,0.5kg morkų, 0.kg porų, 200g aliejaus Gaminimas: Marinatui paruošti reikės: litro vandens, 200ml obuolių acto, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos. M..
Recepto vertinimas: