20 rezultatų ieškant "tyres"
Pupelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pupelėsmorkospetražolėssvogūnaspomidorų tyrės arba pomidorų sultys Gaminimas: Pupeles 4-5 val mirkyti šaltame vandenyje, paskui vandenį nupilti. Virti pupeles vandenyje, kol suminkštės. Įpjaustyti morkų, petražolių, svogūno. Kai daržov..
Recepto vertinimas:
Obuolių tyrės ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2,5 stiklinės obuolių tyrės, 1 stiklinė apelsinų sunkos, 1/4 šaukštelio citrinos sunkos, 3 didelių kiaušinių baltymai, 3 šaukštai cukraus Gaminimas: Išmaišyti obuolių tyrę, apelsinų ir citrinos sunką. Supilti į keturkampę sti..
Recepto vertinimas:
Silkė pomidorų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100g silkės 20g svogūno 15g saulėgražų aliejaus 20g pomidorų tyrės cukraus pipirų lauro lapelių acto Gaminimas: Svogūnų galvelės smulkiai supiaustomos, pakepinamos aliejuje, pridedama pomidorų tyrės ir dar pakepinama. Paskiau į..
Recepto vertinimas:
Spanguolinis biskvitas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g cukraus, 12 kiaušinių, 2 šaukštai spanguolių tyrės, 1 stiklinė uogų kremo, glajaus, 175 g miltų. Gaminimas: Trynius išplakite su cukrumi iki baltumo. Juos plakdami po truputį įdėkite spanguolių tyrės. Paskui sudėkite gerai..
Recepto vertinimas:
Silkė pomidorų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g silkės, 20 g svogūno, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 20 g pomidorų tyrės, cukraus, pipirų, lauro lapelių, acto. Gaminimas: Svogūnų galveles smulkiai supjaustykite, pakepinkite aliejuje, pridėkite pomidorų tyrės ir dar pakepin..
Recepto vertinimas:
Salierų lapkočių apkepas su šonine
Salierų lapkočių apkepas su šonine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg salierų lapkočių, 250 – 300 g šoninės, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštas margarino, maltų pipirų ir druskos. Gaminimas: Salierų lapkočius apvirti su supjaustyti. Supjausčius šoninę, ..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 100 g kumpio, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė vandens, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, 3..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 170 g jautienos, 15 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 60 g svogūnų, 40 g grybų, 10 g džiūvėsėlių, 15 g miltų, 10 g morkų, 10 g petražolių, 150 g sultinio, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite plon..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 baltagūžių kopūstų lapų, druskos, vandens. Troškinimui: 2 šaukštai riebalų, 3 šaukštai grietinės. Įdarui: Grybų, rūkytų lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, gabalėlis saliero, 0,5 stiklinės ryžių košės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis
Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba 60 g džiovintų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai. 0,5 stiklinės kruopų, 2 stiklinės vandens arba grybų sultinio, 1 šaukštas pomidorų tyrės arba 2 švieži pomidorai, druskos, 3 šaukštai g..
Recepto vertinimas:
Barščiai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 30 g. džiovintų baravykų, 1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, truputis saliero ar petražolės, 2 nedideli burokėliai (400 g.), 4 bulvės, druskos, 1 - 2 litrai sultinio, 1 šaukštelis miltų, 1 - 2 šaukštai grietinė..
Recepto vertinimas:
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 gabalai jautienos, druskos, pipirų, 1 svogūnas, 150 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g lašiniukų, petražolių lapelių, 2 šaukštai riebalų, 1,5 stiklinės vandens arba sultinio, 1 šaukštas miltų, 2 šauk�..
Recepto vertinimas:
Troškinta aviena su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g avienos, 100 g šviežių pomidorų, 100 g bulvių, 40 g morkų, 25 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 15 g lydyto lajaus, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną supjaustykite 10 – 15 gramų gabalėliais, morkas – 1 cm k..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis
Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 150 g sultinio, 20 g svogūnų, 10 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 30 g džiovintų slyvų, pipirų, druskos. Gaminimas: Mėsą supjaustykite, išpjaukite sausgysles, išmuškite, pabarstykite ..
Recepto vertinimas:
Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 200 g bulvių, 20 g morkų, 5 g petražolių, 20 g svogūnų, 5 g pomidorų tyrės, 5 g margarino, 30 g sviesto, žalumynų, druskos. Gaminimas: Morkos ir petražolės supjaustomos griežinėliais arba juostelėmis, pridedama smulkiai p..
Recepto vertinimas:
Makaronai su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80 g makaronų, 25 g morkų, 10 g petražolių, 15 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 15 g tirpinto sviesto, žalumynų, druskos. Gaminimas: Prieskonines daržoves supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite svieste kol viskas suminkštės ir..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Nedidelę žiedinio kopūsto galvą, pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę. 2.Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, troškinta su ryžiais ir griežčiais [plovas]
Kiauliena, troškinta su ryžiais ir griežčiais [plovas] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g. kiaulienos, 1 svogūnas, 1/2 petražolės šaknies, 500g. griežčių, 1 l vandens, 1,5 stiklinės ryžių arba perlinių kruopų, druskos, pipirų ( 1 šaukštas pomidorų tyrės) Gaminimas: Mėsą sup..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsnys su grybų padažu
Triušienos kepsnys su grybų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g triušienos, 2.3 morkos, 3.1 petražolė, gabalėlis saliero, 4.1 poras arba 1 svogūnas, 5.100 g bekoninės kiaulienos, 6.1 stiklinė sultinio, 7.1 stiklinė vyno, 8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės, 9.125 g savo sultyse v..
Recepto vertinimas: