Maltos mėsos kepsnys su kiaušiniu
Ingridientai:150 g maltos kiaulienos,
1 nedidelė piene išmirkyto batono riekelė,
1/2 arbatinio šaukštelio kmynų,
1/2 kiaušinio,
druskos, pipirų,
1 kiaušinis.
Gaminimas
Į mėsą įdedame susmulkinto išmirkyto
batono, perplautų kmynų, kiaušinio,
prieskonių, gerai išminkome. Tešla turi lipti
prie rankų. Jei reikia, galima įpilti truputį
vandens.
Padarome kepsnį, įspaudžiame duobutę ir apkepame keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kepsnį įdedame į skardą, į duobutę įmušame žalią kiaušinį, pabarstome viršų druska ir iškepame orkaitėje.
Patiekiame su bulvių kroketais, įvairiomis
daržovėmis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!