25 rezultatų ieškant "keptu"
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Japoniškos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai sezamų, 250 g makaronų, aliejaus, česnako, tarkuotos imbiero šaknies, 150 g šparaginių pupelių, 100 g morkų, 2 svogūnai, 100 g pievagrybių, 2 šaukštai sojų padažo, keptų žemės riešutų. Gaminimas: Makaronus išvirti...
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su pyragu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 350 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 didelis svogūnas, 3 šaukštai sviesto arba margarino, 200 g sužiedėjusio pyrago, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, krapų arba petražolių lapelių..
Recepto vertinimas:
Bulvės su fetos sūriu ir žalumynais
Bulvės su fetos sūriu ir žalumynais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 8 su lupenomis, keptų bulvių, 200g fetos sūrio, 2 skiltelių česnako, 3 šaukštų natūralaus jogurto, keleto lapelių įvairių rūšių salotų, 2 šaukštų supjaustytų svogūnų laiškų, druskos, p..
Recepto vertinimas:
Kepti švieži grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų kepurėlių, 3 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, 5 šaukštai miltų. Gaminimas: Sausus ką tik surinktus grybus nuvalyti. Jeigu reikia plautį, nuplautus grybus išdžiovinti ant servetėlės. Kotelius nupjauti ir s..
Recepto vertinimas:
Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu
Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g šviežių arba konservuotų grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 svogūnas arba poras, 1 petražolė, 1 stiklinė ryžių, 2 stiklinės sultinio, 100 g apdžiūvusio sūrio, 5 pomidorai, druskos, pipirų, imbie..
Recepto vertinimas:
Makaronai su mėsos ir grybų padažu
Makaronai su mėsos ir grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g makaronų, vandens, druskos, 100 g sūdytų grybų, 100 g lašiniukų, 1 stiklinė virtų arba keptų mėsos atraižų, 1 svogūnas, 1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštas..
Recepto vertinimas:
Makaronai su aguročiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g aguročių, 100 ml alyvų aliejaus, 100 ml grietinės, 5-6 dideli bazilikų lapai, 500 g spagečių arba juostinių makaronų, vandens, druskos, tarkuoto sūrio. Gaminimas: Supjaustykite agurotį 2 cm storio griežinėliais ir apk..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių baravykų arba rudmėsių, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno, 0,5 morkos, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 1 l vandens, druskos, 1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys, 4 šaukštai pien..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su grybai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 didelės riekės ruginės duonos, 30 g margarino, 1,5 stiklinės keptų arba troškintų grybų, 5 virti kiaušiniai, salotų lapelių, arba svogūnų laiškų. Gaminimas: Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba pad..
Recepto vertinimas:
Virti bulvių piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 12 bulvių, pusantros stiklinės miltų, 1 kiaušinio, šaukšto taukų, svogūno, druskos, riebalų kepimui. Gaminimas: Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, dru..
Recepto vertinimas:
Kepsniai su ananasu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg kiaulienos (su labai nedaug riebaliukų),2.100 g prancūziško pusiau saldaus vyno, 3.500 g marinuotų ananasų griežinėliais, vorčesterio padažo, kiaulienos prieskonių, majonezo, fermentinio sūrio,4.2 galvutės česnako, truputėlis m..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Naminiai žagarėliai Ingridientai: Tešlai 250 gramų miltų, 50 gramų sviesto, 3 kiaušinių tryniai, 100 mililitrai grietinės, šaukštelis degtinės, šaukstelis cukraus, žiupsnelis druskos Virimui 500 gramų riebalų (aliejaus) ir šaukštas degtinės Puošimui cukraus pudra Ga..
Recepto vertinimas:
Keptų obuolių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 šaukštai medaus, pusės citrinos sulčių, 2.50 g graikinių riešutų, 3.6 obuoliai. Gaminimas: Keptus obuolius nulupti, sutarkuoti stambia trintuve ir sudėti į porcelianinį dubenėlį. Įdėti medų, sumaišytą su citrinos sultimi..
Recepto vertinimas:
Makaronai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.50 g makaronų. 2.Sviesto 3.Sūrio 4.Pomidurų padažo Gaminimas: Makaronus išverdame, išgriebiame ir patiekiame: 1) aplaistę keptu sviestu 2) aplaistę keptu sviestu ir keptu sūriu 3) pašutinę su sviestu ir tyrinu 4) pašutinę su sviestu i..
Recepto vertinimas:
Tikras jautienos žlėgtainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250g svogūnų, 2.4 žlegtainiai po 150g, 3.1/2 šaukštelio pipirų, druskos, 4.2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius s..
Recepto vertinimas:
Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais
Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 vidutinio didumo plekšnės, druskos, acto, miltų, riebalų, 2.200 g šviežių grybų, 3.3 svogūnai, 4.2 rauginti agurkai, 5.3 šaukštai sviesto arba aliejaus, petražolių lapelių, krapų. Gam..
Recepto vertinimas:
Keptų bulvių picaIngridientai:1 kg bulvių 200 g dešros 3 kiaušiniai 3 šaukštai grietinėlės 3 svogūnai 150 g sūrio žalumynų prieskonių druskosGaminimasBulves supjaustyti šiaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su įkaitintais riebalais..
Recepto vertinimas:
Keptų svogūnų salotosIngridientai:350 g svogūų 200 g graikinių riešutų 2 šaukštai ryžių 2 šaukštai aliejaus 1 šaukštas vyno acto druskosGaminimasSvogūnus nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Ryžius išvirkite ir atvėsinkite..
Recepto vertinimas:
Keptų obuolių kremasIngridientai:4 kepti obuoliai, 200 g cukraus, 3 kiaušiniai, 1 šaukštas želatinos, 1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti), kvapiųjų prieskonių.Gaminimas Kepti antaniniai obuoliai pertrinami pro sietelį. Tryniai gerai išsukami su cukrumi, sumaišomi su obuoli..
Recepto vertinimas:
Kremas "Bomba"Ingridientai:6 kiaušiniai, 100g. cukraus pudros, keptų apelsino žievelių, citrinų sulčių, 10g. želatinos, šaukštas romo.Gaminimas Trynius išmaišyti su cukrumi, įpilant citrinų sulčių ir įberiant susmulkintų keptų apelsino žievelių. Želatiną ištirpinti mažame v..
Recepto vertinimas:
Keptų baklažanų ir riešutų salotos
Keptų baklažanų ir riešutų salotosIngridientai:1 kg baklažanų, 6 pomidorai, 60 ml alyvuogių aliejaus, grūsta česnako skiltelė, 2 šaukštai citrinų sulčių, 55 g paskrudintų žemės riešutų, 55 g parmezano drožlių, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Baklažanus kepame grilyje ma..
Recepto vertinimas:
KEPTA ŽUVIS SU DARŽOVĖMISIngridientai:Ne mažiau kaip 0.5 kg šaldytos jūros lydekos filė;1-2 kiaušiniai;0.5 šaukšto grietinės;miltų tiek, kad plakinys būtų ne per skystas;3 svogūno galvutės;3 morkos;3 obuoliai (labiausiai..
Recepto vertinimas:
Keptų morkų užkandėlėIngridientai:500 g morkų,25 g sviesto arba margarino,1 šaukštas aliejaus,1 svogūnas, 1 česnako skiltelė,truputis imbiero šaknies,200 g konservuotų ananasų,2 šaukštai ananasų sulčių (i&..
Recepto vertinimas: