Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
300 g šviežių arba konservuotų grybų,
2 šaukštai margarino arba sviesto,
1 svogūnas arba poras,
1 petražolė,
1 stiklinė ryžių,
2 stiklinės sultinio,
100 g apdžiūvusio sūrio,
5 pomidorai,
druskos, pipirų, imbiero, maltų džiūvėsėlių.
Gaminimas:
Grybus ,supjaustyti gabalėliais, svogūną ir petražolę—šiaudeliais ir troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, suberti ryžius, įpilti sultinio, pridėti prieskonių ir baigti troškinti. Sūrį sutarkuoti, pusę jo sudėti į troškinį. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, pabarstyti žalumynais, apvolioti džiūvėsėliais ir kepinti riebaluose iš abiejų pusių, kol apsitrauks šviesiai rausva plutele. Su grybais ir sūriu ištroškintus ryžius perdėti į dubenį, papuošti keptų pomidorų skiltelėmis ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Patiekti su salotų lapelių arba agurkų salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!