Makaronai su aguročiais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

500 g aguročių,
100 ml alyvų aliejaus,
100 ml grietinės,
5-6 dideli bazilikų lapai,
500 g spagečių arba juostinių makaronų,
vandens,
druskos,
tarkuoto sūrio. 

Gaminimas:

Supjaustykite agurotį 2 cm storio griežinėliais ir apkepkite su aliejumi iš abiejų pusių. Supilkite į aguročius pusė grietinės, smulkintus baziliko lapus ir kepkite ant nestiprios ugnies 5 min. Išvirkite makaronus ir gerai nuvarvinkite. Į indą, kuriame patieksite, suberkite tarkuoto sūrio, sukrėskite makaronų sluoksnį, o galiausiai - keptų aguročių sluoksnį. Apliekite viršų grietine ir apibarstykite tarkuotu sūriu. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!