21 rezultatų ieškant "keptomis"
Kepta kiauliena su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kiaulienos griežinėliai, druskos, pipirų, 150 g sūdytų grybų, 5 pomidorai, 1 svogūnas, 1 šaukštelis maltų džiūvėsėlių arba miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, žalumynų. Gaminimas: Kiaulienos gri..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..
Recepto vertinimas:
Daniškas kumpis Patiekalo šalis: Danija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: plonos riekelės virto kumpio 8 vnt kapotas svogūnas 1 vnt kumpio sultinys 2 stiklinės sviestas 15 g pomidorų tyrė 2 šaukštai šviežiai malti pipirai grietinė 1 stiklinės smulkiai kapotos petražolės Gaminimas: 4 a..
Recepto vertinimas:
Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..
Recepto vertinimas:
Kepti inkstai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g inkstų, 10 g sviesto, 0,5 citrinos, 150 g priedo, žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, ..
Recepto vertinimas:
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 riekės baltos duonos, 1 stiklinė pieno, 400 g šviežių grybų, 100 g lieso kumpio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir s..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti avienos griežinėliai
Paniruoti kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g avienos, kiaušinis, šaukštas miltų, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada apibarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose, suvilgyti kiauši..
Recepto vertinimas:
Aviena, kepta riebaluose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas miltų, kiaušinis, 3 šaukštai džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais
Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g kiaulienos, 10 g vandens, 15 g kiaulės taukų, 50 g mėsos sulčių, 10 g svogūnų, 100 - 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arb..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai su keptomis bulvėmis
Kiaušiniai su keptomis bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 75 g bulvių, 15 g sviesto, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Bulves supjaustykite 5 mm storumo griežinėliais ir iškepkite. Ant jų sumuškite kiaušinius, pasūdykite, pagardinkite..
Recepto vertinimas:
Grybų pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g sviesto, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 1 stiklinė pieno arba sultinio, sviesto formai patepti, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus suk..
Recepto vertinimas:
Omletas su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Omletui: 4 kiaušiniai, 5 šaukštai pieno, druskos, riebalų. Įdarui: 200 g virtų grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 poras, druskos, krapų arba petražolių lapelių, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Kiaušinius išplakti, įpilti skysčio ir s..
Recepto vertinimas:
Kepti švieži grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų kepurėlių, 3 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, 5 šaukštai miltų. Gaminimas: Sausus ką tik surinktus grybus nuvalyti. Jeigu reikia plautį, nuplautus grybus išdžiovinti ant servetėlės. Kotelius nupjauti ir s..
Recepto vertinimas:
Kepti džiovinti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 didelių grybų, vandens, 1 stiklinė pieno, 1 kiaušinis, 5 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, 3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Grybus švariai nuplauti, 4 valandas mirkyti vandeniu atskiestame piene ir jame išvirti. I�..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..
Recepto vertinimas:
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais
Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 gabalai jautienos, druskos, pipirų, 1 svogūnas, 150 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g lašiniukų, petražolių lapelių, 2 šaukštai riebalų, 1,5 stiklinės vandens arba sultinio, 1 šaukštas miltų, 2 šauk�..
Recepto vertinimas:
Natūralus muštinis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 160 g jautienos, 10 g sviesto, 50 g mėsos sulčių, 15 g krienų, 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Jautieną supjaustykite 2 cm storumo gabalėliais, išmuškite, pasūdykite, dėkite į įkaitintą keptuvę su sviestu ir kepkite 15 mi..
Recepto vertinimas:
Bifšteksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,600 g faršo, 2,2 - 3 šaukštai vandens ar sultinio, 3,1 svogūnas, druskos, pipirų, muskato, (2 - 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar miltų), riebalų kepimui. Gaminimas: Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis
Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmisIngridientai:4-6 porcijoms: 750 g moliuskų kriauklelėse, 750 g midijų geldelėse, 400 g mažų nuvalytų kalmarų, 750 g prinokusių kietų pomidorų, odelę nulupti ir išimti sėklytes, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 1 džiovintas aitrioji paprika, ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos išpjova su svogūnais, keptais pievagrybiais ir virtais brokoliais
Kiaulienos išpjova su svogūnais, keptais pievagrybiais ir virtais brokoliaisIngridientai:(3 porcijos)1 kiaulienos išpjova,3 dideli svogūnai,250 g pievagrybių, 1 brokolis,truputis grietinėlės (35%).GaminimasSvogūnus nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėlius kepame alieju..
Recepto vertinimas: