15 rezultatų ieškant "paruosiama"
Pica Niam-niam Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 MIDI picoms reikės: 1 “Malsena” mišinio picai; 200-300 g virtos dešros; 200g šampinjonų; 1 svogūno; - 1 pomidoro; - 0,5 spalvotos paprikos; - 300 g sūrio; - pagal skonį picos prieskonio, krapų, alyvuogių papuošimui. Gaminimas: Iš ..
Recepto vertinimas:
Brokoliai tešloje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g.brokolių, miltų, prieskonių, mineralinio vandens, aliejaus. Gaminimas: Brokoliai 5 min. verdami truputį pasūdytame vandenyje. Iš miltų, prieskonių ir mineralinio vandens paruošiama tešla. Brokolio gabalėliai apvoliojami tešla ir d..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršienos filė su pankoliais
Marinuota veršienos filė su pankoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos arba jautienos filė 4 šaukšteliai pankolio sėklų 1 šaukštelis kmynų 125 g cukraus 125 g druskos Gaminimas: Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiama..
Recepto vertinimas:
Sklindžiai su razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 65 g miltų, 20 g razinų, 0,5 kiaušinio, 5 g cukraus, 2 g druskos, 2 g mielių, 70 g vandens, 25 g tirpinto sviesto. Gaminimas: Tešla paruošiama kaip lietiniams su mielėmis. Nuplautos ir nuvarvintos razinos sudedamos į pagamintą tešl�..
Recepto vertinimas:
Vaisiai su plakta grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g vaisių ar uogų, 100 g cukraus, 1 stiklinė plaktos grietinės. Gaminimas: Vaisiai nulupami ir supjaustomi skiltelėmis, uogos perrenkamos, nuplaunamos, didesnės uogos supjaustomos. Galima imti vienodos rūšies uogas ar vaisius ..
Recepto vertinimas:
Šalta angliška kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 gr vandens 60 gr maltos kavos Ledai Plakta grietinėlė Gaminimas: 400 gramams vandens imama 60 gramų maltos kavos ir paruošiama kava, išfiltruojama, atšaldoma ir išpilstoma į stiklines. Po to į kiekvieną porciją dedama ledų ir pl..
Recepto vertinimas:
Ä„sotis (boba)Ingridientai:1/2kg miltų, 1 stiklinė pieno, 30g mielių, 4 tryniai, 150g cukraus, 125g riebalų, druskos, citrinos žievelės.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, tik ji turi būti minkštesnė. Pakilusi tešla sudedama į riebalais pateptą ąsotį. Kai da..
Recepto vertinimas:
Svočios pyragas (karvojus)Ingridientai:1/2kg miltų, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės, 150 g mielių, 10 trynių, 350 g cukraus, 350 g sviesto, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 2 citrinų žievelės, 3 stiklinės razinų, 10 g druskos.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, ..
Recepto vertinimas:
PakišuolisIngridientai:1kg miltų, 1/2l. pieno, 30g mielių, 10g druskos 100g cukraus, 2 tryniai, 50g riebalų, 300g rūkytų lašinių, 1 svogūnas, pipirų.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogū..
Recepto vertinimas:
Aštri Agnės mišrainėIngridientai:virtos arba konservuotos baltosios pupeles, konservuoti pievagrybiai, majonezas, nemažai česnako, marinuoti agurkėliai, svogūnas, aliejus, malti čili pipirai, druska.Gaminimas Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti aliejuje, agurkus supjaustyti kubelia..
Recepto vertinimas:
Moliūgų pyragasIngridientai:100 g minkšto sviesto; 200 g cukraus; 2 kiaušiniai; 150 g moliūgo piurė; 225 g miltų; 1 citrinos tarkuota žievelė; 10 sausainių trupinių; 5 šaukštas pieno.Gaminimas Pirmiausia paruošiama moliūgų piurė. Moliūgų vidus išvalomas, supjaustomi smulk..
Recepto vertinimas:
Kriaušės " Siurprizas"Ingridientai:5 kriaušės, 50 g spanguolių, 1 stiklinė vandens, 2 valgomi šaukštai cukraus, 1 arbatinis šaukštelis želatinos.Gaminimas Paruošiama spanguolių drebučių tyrė: iš spanguolių išspaudžiamos sultys, o luobelės 10 min pavirinamos. Į nuovirą supilam..
Recepto vertinimas:
Lengvai paruošiama silkė (Evelinos)
Lengvai paruošiama silkė (Evelinos)Ingridientai:1 pakelio silkės (geriausia dūmo skonio); 2 nedidelių pomidorų; 1 citrinos arba 2 obuolių; 1 svogūno.Gaminimas Silkę supjaustome gabalėliais, svogūną pusžiedžiais, pomidorą kubeliais, citriną arba obuolius taip pat kubeliais. Viską su..
Recepto vertinimas:
SPANGUOLIŲ PYRAGĖLIAIIngridientai:Indelis kremo "Rududu",Pakelis ar du apvalių vaflių,Pakelio raudonos spalvos žele,Spanguolių (iš bėdos jas galima pakeisti kitokiomis uogomis)GaminimasPlačiu peiliu ant vaflių užtepamas sluoksnis "Rududu". Lakštai suslėgiami, sudėdami į uždaromą met..
Recepto vertinimas:
obuolių pyragasIngridientai:1 stiklinė miltų1 stiklinė cukraus1/2 stiklinės aliejaus3 kiaušiniaiarbat. šaukštelis kepimo miltelių2 obuoliaitruputis sviestoGaminimaskiaušinius išplakti su cukrumi iki vientisos masės ir tada po truputį supilti aliejų. tada i šią masę supilti miltus, s..
Recepto vertinimas: