25 rezultatų ieškant "keptas karpis"
Keptas ananasas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šviežias ananasas arba 1 skardinė (820 g) ananasų griežinėlių 250 ml pieno 150 ml manų 1 kiaušinis 3 valgomieji šaukštai cukraus 100 ml aliejaus Gaminimas: Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežin�..
Recepto vertinimas:
Keptas varškės desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g varškės 100 g cukraus 50 g sviesto 4 kiaušinių 1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės sviesto kepimo formelėms patepti Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe kons..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis
Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas (4-5 kg) Šaukštas druskos 0,5 šaukštelio pipirų 0,5 kg džiovintų slyvų be kauliukų stiklinė vandens 4 stiklinės pjaustytų obuolių stiklinė džiūvėsėlių 2 šaukšteliai citrinų sulčių šauk..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Marinatas: 5 l vandens 200 g druskos 50 g cukraus 15 g citrinos rūgšties juodųjų pipirų česnakų prieskoninių žolelių (pagal skonį) įpjaustyti 2 citrinas Gaminimas: Kalakutą pamerkti į marinatą, kad apsemtų, ..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 5 g miltų, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 15 g sviesto, 150 g daržovių, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. �..
Recepto vertinimas:
Natūralus keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g viščiuko, 5 g vištinių taukų, 5 g sviesto, 40 g mėsos sulčių, 100 g priedo, druskos. Gaminimas: Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir b..
Recepto vertinimas:
Keptas triušis su priedu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1350 g triušio, 30 g lašiniukų, 3 grietinės, 7 g sviesto, 5 g taukų, 5 g prieskoninių daržovių, 150g priedo, druskos Gaminimas: Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėki..
Recepto vertinimas:
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 180 g viščiuko, 4 g miltų, 0,1 kiaušinio, 20 g pyrago, 12 g riebalų, 7 g sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyj..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 viščiukai, citrinos sulčių, druskos, petražolių lapelių, 3 šaukštai sviesto, stiklinė grietinės, šaukštas aštraus padažo, 0,5 stiklinės sultinio. Gaminimas: Viščiukus įtrinti sultimis ir druska, į pilvą įdėti pet..
Recepto vertinimas:
Keptas grybų vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė avižinių dribsnių, 3 virtos bulvės, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, sultinio arba pieno. Gaminimas: Grybus smul..
Recepto vertinimas:
Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su dešrelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 45 g dešrelių, 60 g pieno, 10 g sviesto, žalumynų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakite su pienu ir pasūdykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite kiaušinius. Kepkite maišydami kol pasidaro košel�..
Recepto vertinimas:
Keptas kumpis su garstyčiomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 85 g virto kumpio, 10 g kiaulės taukų, 100 g pomidorų arba svogūnų, 15 g paruoštų stalo garstyčių, 150 g priedo. Gaminimas: Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo gars..
Recepto vertinimas:
Kotletai su sūriuIngridientai: 700 g jautienos faršo 0,5 stiklinės avižinių dribsnių 1 kiaušinio 1 svogūno 100-150 g varškės sūrio, gali būti keptas ar rūkytas prieskonių, druskos pagal skonį džiuvesėlių trupinių apvoliojimui aliejaus kepimui Gaminimas: Avižinius..
Recepto vertinimas:
Karpis keptas folijojeIngridientai : 1 vidutinis karpis (~1 kg) žuvies prieskonių druskos pipirų česnako 2 šaukštų aliejaus 20 g sviesto Gaminimas: Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marin..
Recepto vertinimas:
Keptas karpisIngridientai: 1 karpis 200 g majonezo 200 g fermentinio sūrio druskos juodųjų pipirų 50 g sviesto arba margarino 1 stiklinė vandens Gaminimas: Karpį nuskutame, išimame vidurius, nupjaunam galvą. Tada perpjauname išilgai į dvi dalis. Jas supjaustom..
Recepto vertinimas:
Orkaitėje keptas karpis Ingridientai: 1 šviežias karpis (apie 1,5 kilogramo), 2,5 šaukšto miltų, 250 gramų grietinės, 1/3 stiklinės tarkuoto sūrio, druskos, prieskonių žuvims balto vyno Gaminimas Išvalytą ir nuplautą karpį įtriname prieskoniais ir druska. Įdedame karpį į ..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Karpis, prieskoniai, druska, citrina, 2 - 3 obuoliai. Gaminimas: Karpį nuskusti, išvalyti, išplauti, ištrinti prieskoniais, pašlakstyti citriniuke, palaikyti apie valandą. Tada dėti į sviestu iškeptą keptuvę, apdėlioti ob..
Recepto vertinimas:
Tešloje keptas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 vidutinio dydžio karpis, druska, malti juodieji pipirai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė pieno, miltai, 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Gaminimas: Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname dru..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis, įdarytas obuoliais
Keptas karpis, įdarytas obuoliais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg karpio, 200g nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių, Gaminimas: 1 kg karpį nuskuskite, išvalykite, išplaukite vidų, išpjaukite stuburkaulį, išrinkite didžiuosius kaukus ir aša..
Recepto vertinimas:
Keptas karpisIngridientai:1 kg karpio, 1 šaukštas miltų, 1/2 stiklinės aliejaus, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių.Gaminimas Paruoštas nusausintas karpis supjaustomas gabaliukais, pabarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose, ir kepamas didel..
Recepto vertinimas:
Keptas įdarytas karpisIngridientai:1 kg karpio, 100 g sviesto, 2—3 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno pyragui išmirkyti, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės grietinėlės, prieskonių (muskato riešuto, pipirų, kalendros), prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūn..
Recepto vertinimas: