Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
180 g viščiuko,
4 g miltų,
0,1 kiaušinio,
20 g pyrago,
12 g riebalų,
7 g sviesto,
150 g priedo,
žalumynų, druskos.
Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyje, apvoliokite baltais džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintuose riebaluose. Po to dėkite ant švarios keptuvės, uždėkite sviesto ir kaitinkite orkaitėje 3 – 4 min.
Patiekite ant popierine servetėle apdengtos lėkštės, papuoškite petražolių šakelėmis.Prie jų galima paduoti citrinos skilteles. Keptas bulves paduokite atskirai. Papildomas priedas gali būti lapinės salotos, kopūstų salotos, marinuoti vaisiai ir uogos. Skanaus !
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!