20 rezultatų ieškant "kepame"
Veršienos kepsnys su daržovėmis
Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...
Recepto vertinimas:
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių, 500 g briuselio kopūstų, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 250 g jautienos faršo, 100 g liesos varškės, kiaušinis, 2 skiltelės česnako, druskos, pipirų, žiupsnelis raudonųjų maltų ankštpipirių, stikli..
Recepto vertinimas:
Kiniškai ruošti porai Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g plonų porų,25 g sviesto arba margarino,1 svogūnas,50 g graikinių riešutų,4 salierų stiebai,250 g kiniškų kopūstų,druskos,šviežiai sumaltų juodųjų pipirų,sojų padažo Gaminimas: Porus gerai nupl..
Recepto vertinimas:
Tešloje keptas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 vidutinio dydžio karpis, druska, malti juodieji pipirai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė pieno, miltai, 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Gaminimas: Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname dru..
Recepto vertinimas:
Ievutės pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai : 1,5 stiklinės miltų, 120 g margarino, 0,5 stiklinės cukraus pudros, 1 kiaušinis, 100 g grietinės ( manau, galima keisti jogurtu). Viską suminkom ir 2 val dedam į šaldytuvą. Tada patepam formą aliejumi, išklojam tešla, už..
Recepto vertinimas:
Kiniškai ruošti poraiIngridientai:250 g plonų porų, 25 g sviesto arba margarino, 1 svogūnas, 50 g graikinių riešutų, 4 salierų stiebai, 250 g kiniškų kopūstų, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, sojų padažo.Gaminimas Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, supjaustome 5 c..
Recepto vertinimas:
Omletas su špinataisIngridientai:350 g špinatų, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 svogūnas, 6 kiaušiniai, 2 šaukštai tarkuoto parmezano, 1/2 arbatinio šaukštelio maltų muskatų, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Špinatus nuplauname ir 6-8 min. paverdame nedideliame vandens kiekyje. N..
Recepto vertinimas:
Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažu
Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažuIngridientai:500-600 g kalakutų krūtinėlės, 50 g miltų, druskos, maltų pipirų, 125 g sviesto, 25 g apelsinų likerio (arba 2 šaukštus apelsinų sulčių sumaišome su trupučiu brendžio), 1/2 l. pieno, tarkuotų muskatų, 50 g tarkuoto fer..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas su apelsinaisIngridientai:125 g sviesto, 235 g miltų, 200 g cukraus, 1 kiaušinių trynys, 1 šaukštas citrinų sulčių, 800 g varškės, 2 apelsinų nutarkuotos žievelės, 1 apelsino sultys, 4 kiaušiniai, apelsinų griežinėlių. Gaminimas Sviestą sukapojame su 175 g..
Recepto vertinimas:
Bretoniškas pyragasIngridientai:250 g miltų, 125 g cukraus, 3 kiaušiniai, 0,5l. pieno, 100 g razinų, šaukštas romo, 15 g sviesto arba margarino, druskos.Gaminimas 1. Razinas nuplauname ir išmirkome rome. 2. Miltus, cukrų, žiupsnelį druskos ir paplaktus kiaušinius išmaišome mediniu ša..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su pistacijomisIngridientai:100 g miltų, 100 g cukraus, šaukštas kepimo miltelių, kiaušinis, 50 g išgliaudytų nesūdytų pistacijų, citrinos žievelė.Gaminimas 1. Sumaišome miltus, cukrų ir kepimo miltelius. Kiaušinį išplakame, sudedame į miltų mišinį ir išmaišome. Su..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų apkepasIngridientai:Tešlai: 200 g miltų, 100 g grietinės, 1 kiaušinis, druskos. Įdarui: 1 nedidelis žiedinis kopūstas, 1-2 šaukštai miltų, 2 šaukštai sviesto, 100 ml pieno, 2 kiaušiniai, 30 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai džiūvėsėlių, maltų juod�..
Recepto vertinimas:
Tarta su dešraIngridientai:400g. bulvių, 150g. rūkytos dešros, raudonoji saldžioji paprika, svogūnas, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, druskos, maltų pipirų, aliejaus kepti.Gaminimas Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką..
Recepto vertinimas:
Antis su apelsinaisIngridientai:Jauna antis, morka, svogūnas, 3 apelsinai, 375 ml. karšto vištienos sultinio, 3 šaukštai cukraus, citrina, 2 šaukštai krakmolo, 4 šaukštai apelsinų likerio, 4 šaukštai baltojo vyno acto, 2 šaukštai apelsinų džemo, petražolės šaknis, 2 šaukštai ali..
Recepto vertinimas:
Porų, riešutų ir salierų salotos
Porų, riešutų ir salierų salotosIngridientai:250 g plonų porų, 25 g sviesto arba margarino, 1 svogūnas, 50 g graikinių riešutų, 4 salierų stiebai, 250 g kiniškų kopūstų, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, sojų padažo.Gaminimas Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, su..
Recepto vertinimas:
Didkepsniai su pipiraisIngridientai:2 gabalėliai jautienos filė (maždaug po 200 g), šaukštas juodųjų pipirų žirnelių, svogūnas, šaukštas sviesto, 2 šaukštai aliejaus, 4 šaukštai brendžio, druskos.Gaminimas Mėsą nuplauname po tekančiu vandeniu ir nusausiname virtuviniu popierini..
Recepto vertinimas:
Keptų morkų užkandėlėIngridientai:500 g morkų,25 g sviesto arba margarino,1 šaukštas aliejaus,1 svogūnas, 1 česnako skiltelė,truputis imbiero šaknies,200 g konservuotų ananasų,2 šaukštai ananasų sulčių (i&..
Recepto vertinimas:
Ispaniška ''Paela'' su daržovėmis
Ispaniška ''Paela'' su daržovėmisIngridientai:(4-6 porcijos)2 cukinijos,1 baklažanas,1 pankolio šaknis,150 g pievagrybių,3 česnako skiltelės,2 svogūnai,6 šaukštai aliejaus,300 g ryžių,3 stiklinės sultinio,3 pomidor..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpisIngridientai:1 veršienos kumpis (didelis),druskos,jautienos prieskoniai,6 česnako skiltelės.Įdarui:apie 250 g veršienos faršo,200 g pievagrybių,2 svogūno galvutės,2 šaukštai grietinės,1 stikl..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpisIngridientai:1 veršienos kumpis (didelis),druskos,jautienos prieskoniai,6 česnako skiltelės.Įdarui:apie 250 g veršienos faršo,200 g pievagrybių,2 svogūno galvutės,2 šaukštai grietinės,1 stiklinė pieno,3 batono riekelės,2 kiaušiniai,kelios petra..
Recepto vertinimas: