Tarta su dešra

Ingridientai:
400g. bulvių,
150g. rūkytos dešros,
raudonoji saldžioji paprika,
svogūnas,
4 kiaušiniai,
3 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių,
druskos,
maltų pipirų,
aliejaus kepti.
Gaminimas
Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką perpjauname per pusę, išvalome, minkštimą supjaustome smulkiai. Dešrą supjaustome griežinėliais, svogūną - žiedais. Aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame bulves, svogūnus ir, nustatę vidutinę kaitrą, pridengę kepame 10 minučių. Sudedame dešrą, papriką ir kepame dar 10 minučių. Kiaušinius išplakame. Suberiame petražoles, pagardiname pipirais, pasūdome. Kiaušinių masę supilame į keptuvę su bulvėmis ir dešra ir kepame, kol sukrekės. Tada apverčiame ir apkepame kitą pusę. Galima tiekti tiek karštą, tiek šaltą.

Pastabos:
Užtruksite apie 35min.
Virtose bulvėse išliks daugiau vertingų medžiagų, jei jas virsite su lupenomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!