20 rezultatų ieškant "kaulus"

Sultinys su makaronais

Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..

Recepto vertinimas: 0

Lašišinis tortas

Lašišinis tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 0,5kg konservuotos lašišos 2 bulvės 60g sviesto 2 valgomieji šaukštai majonezo žalumynų Druska Saldus pipiras Kiaušinis pagražinimui Gaminimas: Išvirti bulves su lupenom. Paimti konservuotą lašišą, pašalinti kaulus ir odą.  Nul..

Recepto vertinimas: 0

Suomiška žuvienė

Suomiška žuvienė Patiekalo šalis: Suomija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šviežių žuvų 1 svogūnas 1 poras 4 bulvės 1 šaukštas miltų 1 stiklinė pieno 1 lauro lapelis 3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų 2 šaukštai smulkintų krapų 2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų ..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos sriuba su kepenėlėmis

Jautienos sriuba su kepenėlėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Morka, Gabaliukas saliero, Poras, Petražolės šaknis, 500 g jautienos kaulų, 300 g kepenėlių, 100 g svogūnų, 3 šaukštai sviesto, trynys, druskos, pipirų, muskato, vandens. Gaminimas: Kaulus kartu su nepjaustytomis daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas karpis

Įdarytas karpis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 asmenims 1-1,5 kg dydžio karpis, 2 vidutinio dydžio morkos, 2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, stiklinė pieno, žuvies prieskoniai, druska, žalumynai, 100 g lašinuk..

Recepto vertinimas: 2

Kiaulienos vyniotinis

Kiaulienos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, šaukštas druskos, šaukštelis cukraus, pipirų, imbiero, gvazdikėlių, krapų. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintu obuolių ir slyvų, kumpio, faršo, troškintų grybų, svogūnų, virtų ryžių. Gamin..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos

Pupelių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė pupelių, 1 raugintas agurkas, 1 silkė, 2—3 šaukštai grietinės, 1 kiaušinis, svogūnų laiškų, druskos. Gaminimas: Pupelės išverdamos nesūdytame vandenyje (prieš verdant kietesnės per naktį pamirkomos) ir nusunkiamos. Agu..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė

Daržovių mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 agurkas, 1 burokėlis, 1 bulvė, 1/2 stiklinės žirnių, 1/2 stiklinės pupelių, 1 svogūnas, 1 šaukštas aliejaus, 1 silkė, 1 stiklinė grietinės, 1—2 kiaušiniai, druskos, petražolių, ridikėlių. Gaminimas: Išverdamos daržovės..

Recepto vertinimas: 4

Margarita

Margarita Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g rūkytos menkės 60g konservuotų žirnelių 1 svogūnas (nedidelis) 2 šaukštai majonezo Gaminimas: Menkę, nulupus ir išėmus kaulus, ir svogūną supjaustyti mažais kvadratėliais. Į dubenėlį sudėti visus produktus ir užpilti majonezu. Kas m..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies salotos su daržovėmis

Žuvies salotos su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g keptos žuvies 100 g virtų morkų 100 g salierų marinuotas agurkas stiklinė majonezo petražolių lapelių druskos Gaminimas: Išrinkę kaulus, žuvį smulkiai supjaustykite. Daržoves supiaustykite mažais kubiukais. Susluoks..

Recepto vertinimas: 0

Kiškienos guliašas su grietinės padažu

Kiškienos guliašas su grietinės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 jaunas kiškis (apie 1,8 kg) 2.1/4 l grietinės 3.20g. lašinukų kiaulės odos gabalėlis prieskoninių šakniavaisių 4.½ l mėsos sultinio 5.½ lauro lapelio 6.1 kadagio uoga 7.1 šaukštelis juo..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta višta

Grybais įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų pagal skonį. Gaminimas: Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta grybais višta

Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos sultinys

Jautienos sultinysIngridientai:250 g jautienos kaulų 375 g jautienos 1 poras 1 ropė 1 morka 1 svogūnas 1 saliero stiebas sviesto 20 g sultinio kubelis druskosGaminimasNuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 šalto vandens, pa..

Recepto vertinimas: 5

Žuvienė su pankoliais

Žuvienė su pankoliaisIngridientai:500 g plekšnės arba lašišos filė 1 kg žuvies kaulų 1 citrinos sulčių 4 – 5 pankolių gumbeliai 4 svogūnai 2 aurų lapeliai 1 morka 1 saliero stiebas 10 g šviežių petražolių 1 skilt. česnako 80 g alyvuogių aliejus 100 ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vynuogėmis

Vištienos salotos su vynuogėmisIngridientai:os salotos su vynuogėmis Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Maišymas Sudėti..

Recepto vertinimas: 2

Avokadų, mangų ir mocarelos salotos

Avokadų, mangų ir mocarelos salotosIngridientai:12 porcijų: 400 g mocarelos, 3 dideli prinokę mangai, 2 gražgarsčių gūželės, 1 aitrioji paprika, 200 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių, druskos, pipirų, 30 ml alyvuogių aliejaus, pusė šaukštelio sezamų aliejaus, 2 šaukštai med..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su menke ir apelsinais

Rizotas su menke ir apelsinaisIngridientai:4-6 porcijoms: 1 kg šviežios menkės (su kaulais); 2 dideli prisirpę apelsinai; 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai sukapoti nedideli svogūnai; 1 nuskusta ir smulkiai supjaustyta vidutinio dydžio morka; 1 supjaustytas plonais griež..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos sultinys su daržovėmis ir sūriu

Kalakutienos sultinys su daržovėmis ir sūriuIngridientai:Apie 400 g kalakutienos kaulų,2 l vandens,3 morkos,5-6 bulvės,200 g fermentinio sūrio,paukštienos prieskonių,Žalių krapų šakelių,druskos.GaminimasĮ šaltą pasū..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos sultinys su daržovėmis ir sūriu

Kalakutienos sultinys su daržovėmis ir sūriuIngridientai:Apie 400 g kalakutienos kaulų,2 l vandens,3 morkos,5-6 bulvės,200 g fermentinio sūrio,paukštienos prieskonių,Žalių krapų šakelių,druskos.GaminimasĮ šaltą pasūdytą vandenį sudedame kalakutienos kaulus. Užverdame, nugriebiame..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kaulus