Kiaulienos vyniotinis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1 kg kiaulienos nugarinės,
šaukštas druskos,
šaukštelis cukraus,
pipirų,
imbiero,
gvazdikėlių,
krapų.
Įdarui:
liežuvio griežinėlių,
džiovintu obuolių ir slyvų,
kumpio,
faršo,
troškintų grybų,
svogūnų,
virtų ryžių.
Gaminimas:
Išimti kaulus, mėsą apibarstyti druska, prieskoniais. Ant viršaus uždėti įdarą. Mėsą suvynioti, surišti siūlu. Vyniotinis verdamas pasūdytame vandenyje2 valandas. Patiekti karštą arba šaltą. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!