Vištienos salotos su vynuogėmis

Ingridientai:
os salotos su vynuogėmis
Ketvirtadienis, 03 liepos 2008
Ingredientai
Trumpai
Mėsos patiekalai
Gaminimo būdas
Sudėtingumas

1 keptos arba rūkytos vištos šlaunelės

1/2 saliero šaknies

2 obuolių

1 kekės vynuogių 

1 šaukšto medaus

200 g jogurto 

 

Eiliškumas/žingsniai
Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vištos šlaunelės nulupkite odą ir išimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir išimkite kauliukus. Medų ištirpinkite ir supilkite į jogurtą. Šiuo padažu užpilkite salotas. Skanaus!

Gaminimas
Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vištos šlaunelės nulupkite odą ir išimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir išimkite kauliukus. Medų ištirpinkite ir supil

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!