23 rezultatų ieškant "karamele"
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Mangai su karamele Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 dideli mangai, 3/4 stiklinės grietinėlės, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, šaukštas rafinuoto cukraus pudros Gaminimas: 1. Nulupkite vaisius. Minkštimą supjaustykite plonais grežinėliais, kuriuos išdeliokite į 6 indelius. Į kekvie..
Recepto vertinimas:
Kriaušės karamelėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 – 12 mažų kriaušių 500 ml smulkaus arba nerafinuoto cukraus 300 ml verdančio vandens 2 valgomieji šaukštai citrinų sulčių 2 mažos cinamono lazdelės 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus vanduo Gaminimas: Nulupkite kriau�..
Recepto vertinimas:
Karamelės padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklinę cukraus 2.1/2 stiklinės vandens. Gaminimas: Vidutinio didumo prikaistuvyje užvirinkite stinklinę vandens. Suberkite stiklinę cukraus ir maišykite, kol ištirps. Prikaistuvį uždėkite ant viryklės ir užvirinkite. Nemaišydam..
Recepto vertinimas:
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..
Recepto vertinimas:
Bruknių vaflinis desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.vaflių lakštų, 2.karamelės, 3.kondensuoto pieno, 4.bruknių uogienės. Gaminimas: Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamel..
Recepto vertinimas:
Tortas su migdolais ir riešutais
Tortas su migdolais ir riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.5 kiaušinių tryniai 2.5 šaukštai šilto vandens 3.175 g cukraus 4.5 kiaušinių baltymai žiupsnelis druskos 5.150 g miltų 6.2 šaukšteliai kepimo miltelių 7.100 g maltų graikinių riešutų sviesto ar ma..
Recepto vertinimas:
Obuoliai karamelės sirupe Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g. obuolių, 2.1 stiklinė cukraus, 3.30 g. maltų riešutų, 4.grietininių ledų, 5.0,5 citrinos. Gaminimas: Obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Puode silpnai parausvinamas cukrus, įpilamos 2 stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele
Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g sluoksniuotos tešlos, 100 kriaušių, 60g cukraus, 0,5g maltų cinamonų, 5g sviesto, 15g baltų razinų Gaminimas: 100g sluoksniuotos tešlos atpjaukite kvadratu, ant jos d�..
Recepto vertinimas:
Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje
Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kg kiaulienos kumpio, 100g supjaustytų svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, 1 litru alaus, 6 laurų lapų, 100g cukraus Gaminimas: Dėkite į didelį puodą 2 k..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų ir uogų sriubaIngridientai:500 g rabarbarų 140 g cukraus pudros 250 ml balto vyno 250 g aviečių 500 g braškių 1 kiaušinio baltymas 10 g malto cinamono 50 g cukraus pudrosGaminimasRabarbarus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Prikaistuvyje ant mažos ugnies pakaitinkit..
Recepto vertinimas:
Karameliniai apelsinaiIngridientai:4 apelsinai, 150g miltinio cukraus, 300ml vandens, pusė šaukštelio smulkiai supjaustytų imbierų, sviesto skardai patepti, grietinėlės papuošti,Gaminimas 1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukr..
Recepto vertinimas:
Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais
Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiaisIngridientai:Tešlai: 34 stiklinės miltų, 1 šauktas cukraus pudros, 45 g sviesto, 1 šaukštas pieno. Kremui: 12 indelio sutirštinto pieno su karamele, 200 g grietinės, 50 g likerio. Gaminimas Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir..
Recepto vertinimas:
Aluje troškintas kumpisIngridientai:1,5-2 kg kiaulienos kumpio, 2 buteliai kartaus alaus, 6 laurų lapai, 2 svogūnai, 2 salierų gumbai, cukraus.Gaminimas Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilo..
Recepto vertinimas:
Nekepti sausainiai (Jūratės)Ingridientai:1. Riestainių, šokolado, kokoso drožlių. 2. Riestainių, cukraus, riešutų.Gaminimas Riestainius supjaustyti riekutėmis, kad išeitų norimo dydžio gabalėliai. 1. Šokoladą ištirpinti. Riekutę riestainio įmerkti į šokolado masę ir pavolio..
Recepto vertinimas:
Šokoladinė karamelėIngridientai:4-5 porcijos: 300 g cukraus, 100 g rudojo cukraus, 90 g karčiai saldaus (juodojo) sukapoto šokolado, 2 šaukštai gliukozės sirupo, 125 ml tirštos grietinėlės, 60 ml pieno, 60 g sviesto.Gaminimas Ištepkite sviestu 20 cm skersmens kvadratinės formos skard..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su riešutais ir vaisių padažu (Jūratės)
Lietiniai su riešutais ir vaisių padažu (Jūratės)Ingridientai:2 porcijos: 2 v.š. miltų, 1/8 litro pieno, 2 kiaušiniai, druskos, cukraus, 2 v.š sviesto, 2 v.š. smulkintų riešutų. Padažui: 1 apelsinas, 1 raudonasis greifrutas, cukraus, 40ml apelsinų likerio.Gaminimas 1. Milt..
Recepto vertinimas:
Riešutų karamelė (Griliažas)Ingridientai:100-200 g cukraus, 30-50 g kapotų riešutų, 1 arbat. šaukšt sviesto. Gaminimas Puodelyje išlydykite sviestą. Į jį suberkite cukrų bei riešutus. Masę kaitinkite maišydami, kol cukrus taps rusvos spalvos. Karamelės masę išpilkite ant alieju..
Recepto vertinimas:
Paslaptingi kubeliai (Cubes mystère)
Paslaptingi kubeliai (Cubes mystère)Ingridientai:0,75 l grietinėlės, 1 skiltelė vanilės, 6 kiaušinio tryniai, 250 g cukraus pudros, 100 g lazdyno riešutų, 100 g migdolų, 100 g graikiškų riešutų.Gaminimas Grietinėlę su perpjauta pusiau vanilės skiltele pašildykite ant labai silpno..
Recepto vertinimas:
Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“
Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“Ingridientai:500 g miltų; 42 g kubelis šviežių mielių; Apie 1 l pieno; 325 g cukraus; 200 g sviesto; Druskos; 1 kiaušinis; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g plokštelėmis pjaustytų migdolų; 1 pak. grietinėlės ir migdolų pudingo miltelių; 1..
Recepto vertinimas:
APELSINAI KARAMELINIAME PADAŽE
APELSINAI KARAMELINIAME PADAŽEIngridientai:6 dideli apelsinai be kauliukų,100 g (1/2 stiklinės) granuliuoto cukraus.GaminimasDaržovėms lupti skirtu peiliuku plonai nupjauname apelsino žievelę ir supjaustome ją plonomis juostelėmis. Nuo kiekvieno apelsino ..
Recepto vertinimas:
Obuolių MartiniIngridientai:100 g obuolių šnapso,100 g degtines,skysta karamele (pagal pageidavima).GaminimasObuolių šnapsą ir degtinę atšaldyti plakant su ledukais (jei neturinte specialaus plakiklio galite naudoti dvi kartu sumautas stiklines). Martinio tau..
Recepto vertinimas:
GriliažasIngridientai:400 g medaus,4 šaukštai sviesto,300-350 g lazdynų riešutų,1 šaukštas malto cinamono.Gaminimas•Griliažą ruošiame keptuvėje su storu dugnu. Joje sumaišome sviestą, medų, cinamoną ir kaitiname ant vidutinės ugnies 3-4 min. nuolat maišydami. Tuomet supilame ..
Recepto vertinimas: