20 rezultatų ieškant "ilgio"

Žiedinių kopūstų salotos

Žiedinių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g žiedinių kopūstų ( arba brokolių), svogūnas, obuolys, 2 šaukštai supjaustytų krapų, šaukštas petražolių lapų, aliejus. Gaminimas: Kopūstus nuplauname ir verdame iš pradžių atidengtame, po to - uždengtame puode, k..

Recepto vertinimas: 2

Grybų ir makaronų apkepas

Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g.  makaronų , vandens, 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 60 - 80 g. rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto sūrio, 1 š..

Recepto vertinimas: 5

Grybų ir makaronų apkepas

Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su makaronais

Grybų salotos su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 - 300 g. sūdytų, marinuotų ar virtų grybų, 100 - 150 g. makaronų, 1 mažas svogūnas, 1 - 2 kietai virti kiaušiniai, 2 šaukštai žirnių, 1 pomidoras arba raugintas agurkas, 1 - 1,5 stiklinės grietinės arba grietinės ir maj..

Recepto vertinimas: 0

Žaliosios bagetės

Žaliosios bagetės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 600 ml drungno vandens 2 valgomieji šaukštai aliejaus 50 g mielių 2 valgomieji šaukštai cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai druskos apie 1300 ml (800 g) kvietinių miltų Įdarui 100 g minkšto sviesto 100 ml supjaustytų petražolių 1..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškai ruošti porai

Kiniškai ruošti porai Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g plonų porų,25 g sviesto arba margarino,1 svogūnas,50 g graikinių riešutų,4 salierų stiebai,250 g kiniškų kopūstų,druskos,šviežiai sumaltų juodųjų pipirų,sojų padažo Gaminimas: Porus gerai nupl..

Recepto vertinimas: 0

Trapūs žagarėliai

Trapūs žagarėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125g minkšto sviesto 100g cukraus žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1šaukštelis tarkuotos citrinos žeivelės 1 šaukštas romo 500g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių 500g keptaukių miltinio cukraus Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 1

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniuIngridientai: Aguonų pienas 1 stiklinė aguonų 2 stiklinės verdančio vandens Maždaug 1 stiklinę aguonų užpilti 2 puodukais verdančio vandens. Pamirkyti bent 5 minutes (kol aguonų grūdeliai suminkštėja), vandenį nukošti per sietelį. Sup..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai žagarėliai

Naminiai žagarėliai Ingridientai: Tešlai 250 gramų miltų, 50 gramų sviesto, 3 kiaušinių tryniai, 100 mililitrai grietinės, šaukštelis degtinės, šaukstelis cukraus, žiupsnelis druskos Virimui 500 gramų riebalų (aliejaus) ir šaukštas degtinės Puošimui cukraus pudra Ga..

Recepto vertinimas: 3

Tortas SKRUZDĖLYNAS

Tortas SKRUZDĖLYNAS Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 – 5 kiaušiniai, 2.5 šaukštai grietinės, truputis druskos, miltų tiek, kiek reikia tešlai (apie 4 stiklines), pusė kilogramo riebalų virimui (gali būti kiaulienos taukai ar aliejus). Gaminimas: Iš visų produktų gerai išmink..

Recepto vertinimas: 4

Juostelės

Juostelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai, 2.1 stiklinė grietinės, 3.2 šaukštai aguonų, kmynų,4.400 g riebalų, 5.2 stiklinės miltų, 6.2 šaukštai cukraus, burokėlių rasalo, druskos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Į miltus sudėti grietinę, kiaušinius, aguonas, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Kiškio bandelės

Kiškio bandelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 stiklinės miltų, 2.3 kiaušiniai. 3.100 g sviesto, 4.0,5 l pieno, 5.50 g mielių, 6.1 šaukštelis cukraus, druskos. Įdarui: 7.0,5 l virtos maltos mėsos, 8.1 kiaušinis, 9.1 smulkiai supjaustytas svogūnas, 10.2 šaukštai išmirkytos ..

Recepto vertinimas: 5

Morkų sausainiukai

Morkų sausainiukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.0,5 l Išvirtų ir sumaltų morkų, 2.2 kiaušiniai, 3.100 g sviesto, 4.0,5 šaukštelio sodos, 5.2 stiklinės miltų, gvazdikėlių, vanilinio cukraus, 6.3 šaukštai cukraus, 7.2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Sviesta išsukti su cukrumi..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Skruzdėlynas"

Tortas "Skruzdėlynas" Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4 – 5 kiaušiniai 2.5 šaukštai grietinės truputis druskos 3.4 stiklinės miltų 4.0,5 kg aliejaus Gabalėliams sujungti paruošiame sirupą: 5.1 stiklinė medaus 6.1 stiklinė cukraus 7.2 šaukštai vandens 8.30 g s..

Recepto vertinimas: 3

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g žuvies filė, druskos, citrinos sulčių, 2.200 g virtų grybų, 3.1 svogūnas, gabalėlis petražolės, 4.1 stiklinė grybų arba žuvų sultinio, 5.2 šaukštai sviesto arba margarino, 6.1 raugintas agurkas, 7.1 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanai su šviežiais grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai, 500 g grybų, 2-3 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sul..

Recepto vertinimas: 0

Imbierų gira su medumi

Imbierų gira su medumiIngridientai:500 g. medaus, 14 l. vandens, 4 cm. ilgio cinamo lazdelė, 3 cm. ilgio imbiero šaknis, 3 šaukšteliai kardamono grūdelių, 3 šaukšteliai juodųjų pipirų grūdelių, 70 g. šviežių mielių.Gaminimas Medų išmaišykite vandenyje, užvirinkite, nugraibykit..

Recepto vertinimas: 5

Abrikosų ir varškės krepšeliai

Abrikosų ir varškės krepšeliaiIngridientai:Tešlai: 250 g liesos varškės; 1 kiaušinis; 100 ml aliejaus; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 350 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 1 kiaušinis; 50 g cukraus; 250 g varškės (20% riebumo); 200 g grūdėtosi..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Kalėdinė dovana“

Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTAS UNGURYS

TROŠKINTAS UNGURYSIngridientai:1 šviežias ungurys, 2-3 svogūno galvutės, 100 g kaimiško sviesto, 5-6 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, prieskonių.GaminimasUngurį supjaustyti 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepti keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudeti smulkiai supjaustytus svogūnus..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: ilgio