20 rezultatų ieškant "paskaninti"
Moliuskai vyno padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3–4 mažų kaliaropių 2 svogūnų 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 200 ml žuvų sultinio 200 ml sauso baltojo vyno 3 šaukštų anyžių degtinės druskos pipirų pomidoro 2 kg moliuskų Gaminimas: Kaliaropes nulupti ir supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Marinuota lašiša Sudėtingumas: 3 Ingridientai: agurko 4 gabaliukų (po 150 g) lašišos citrinos saujelės krapų 2 šaukštų vyno acto šaukšto alyvuogių aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Krevečių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lukštentų krevečių 3 citrinosaitriosios paprikos 800 ml paruošto vištienos sultinio šaukštelio cukraus 3 šaukštų apelsinų sulčių (iš pakelio) tabasko padažo 4 šaukštelių šviežių kalendros lapelių druskos, pipirų G..
Recepto vertinimas:
Kalakuto salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g rūkytos kalakuto krūtinėlės 2 apelsinai 1 šviežias agurkas 150 g sojų ankščių 100 g žemės riešutų Padažas natūralus jogurtas petražolės krapai cukrus pipirai Gaminimas: Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis, agurką grieži..
Recepto vertinimas:
Greiti kepsneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Faršas; prieskoniai; morkos; svogūnas; sūris. Gaminimas: Paruošti faršą kaip įprastai kotletams, jį paskaninti druska, pipirais, prieskoniais, pridėti kelias riekutes mirkyto batono. Sutarkuoti kelias morkas, supjaustyti svogūną ir pat..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis keksas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 „Malsenos“ miltiniai mišiniai šokoladiniam keksui, 0,5 kg džiovintų vaisių (įvairių), 4-5 šaukštai romo. Karališkajam glajui reikės: 5 ½ stiklinės išsijotos cukraus pudros, keturių kiaušinių baltymų, 2 šaukštelių citr..
Recepto vertinimas:
Raudona bulvių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 3 pomidorai arba šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas miltų, 1,5 l sultinio, petražolių arba salierų lapeliai, druska. Gaminimas: Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žalios paprikos, 250 g pievagrybių, 6 riekelės džiūvėsių, 4 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, 3-4 šaukštai sojos padažo, svogūnas, pagal skonį susmulkintų petražolių lapelių, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g salierų lapelių 50 g petražolių lapelių 1 svogūnas 3 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 l pieno 125 g maltos mėsos 1 kiaušinis 2 šaukštai džiūvėsėlių 4 šaukštai pjaustytų petražolių žiupsnelis mus..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg žiedinių kopūstų, 200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų, 2 – 3 šaukšati sviesto, 1 svogūnas, 1 stiklinė grybų sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai miltų, 2 – 3 kiaušiniai, 2 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Brokolių ir varškės apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg brokolių, 3 – 4 šaukštai pieno, 50 g sviesto arba margarino, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 1 – 2 tryniai, 100 g varškės, 2 šaukštai džiūvėsėlių, kmynai, cukrus, druska. Gaminimas: Brokolius ..
Recepto vertinimas:
Kepti žirniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Keturi puodeliai žirnių,svogūnai,aliejus,prieskoniai. Gaminimas: Per naktį vandenyje mirkytus žirnius virti kol suminkštės ir iššus. Verdant paskaninti supjaustytais svogūnais, prieskoniais, trupučiu aliejaus. Išvirtus žirnius kepinti..
Recepto vertinimas:
Aviena mairūno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2,5 stiklinės vandens, druskos, gvazdikėlis, svogūnas, gabalėlis saliero, morka. Garnyrui: 4 morkos, 2 pastarnokai, 6 bulvės. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, mėsos sultinio, ½ citrinos sulčių, ½ ša..
Recepto vertinimas:
Silkės su kriaušėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g silkių nugarinės 2.2 stiklinės pieno 3.3 - 4 kriaušės 4.1 citrina 5.3/4 stiklinės balto vyno pagal skonį pipirų, cinamono, citrinos žievelės, cukraus, druskos Gaminimas: Silkes išmirkyti piene. Kriaušes nulupti, perpjauti..
Recepto vertinimas:
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)Ingridientai:300 g žalių šparaginių pupelių, 300 g bulvių, 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 200 g jautienos faršo, 1 šaukšto aliejaus, pipirų, druskos, cinamono, 100 g baltųjų pupelių, 1 dėžutės konservuotų pomidorų, 100 g a..
Recepto vertinimas:
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusuIngridientai:12 porcijų: 400 g kuskuso (stambių manų kruopų), 8 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių, 500-600 ml paukštienos sultinio, 1 lauro lapelis, anyžių grūdelių, maltų gvazdikėlių, ciberžolių, uog..
Recepto vertinimas:
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais Ingridientai:50 g salierų lapelių; 50 g petražolių lapelių; 1 svogūnas; 3 valg. š. sviesto; 1 valg. š. miltų; 1 l pieno; 125 g maltos mėsos; 1 kiaušinis; 2 valg. š. džiūvėsėlių; 4 valg. š. kapotų petražolių; Žiupsnelis muskato rieš..
Recepto vertinimas:
BARSČIAI SU "AUSYTĖMIS"Ingridientai:750 g burokėlių350 g jautienos 1 l vandensĮdarui:100 g džiovintų grybų,svogūnasšaukštas riebalų1 kiaušinio baltymas,1/2 šaukšto džiūvėsėlių,pagal skonį malt..
Recepto vertinimas:
SILKĖS, TROŠKINTOS SU KRIAUŠĖMIS
SILKĖS, TROŠKINTOS SU KRIAUŠĖMISIngridientai:500 g silkių nugarinės2 stiklinės pieno3-4 kriaušėscitrina3/4 stiklinės balto vynopagal skonį pipirų, cinamono,citrinos žievelės, cukraus, druskosGaminimasSilkes išmirkyti piene. K..
Recepto vertinimas:
Tortas su apelsininiu kremuIngridientai:Tešlai:400 g sviesto,5-5,5 stiklinės miltų.1 stiklinė pieno.Kremui:200 g sviesto,4 šaukštai miltų,3 apelsinai,1 stiklinė cukraus,2 stiklinės pieno,1 pakelis vanilinio cukraus,2-3 kiaušiniai.Papuošimui:cukraus pudra,konditerinių karoliukų.Gaminimas..
Recepto vertinimas: