20 rezultatų ieškant "kapotu"
Riešutiniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500ml pieno 190g cukraus 1 šaukštas kukurūzų miltų 375ml kondensuoto pieno 2 šaukštai kapotų pistacijų 2 šaukštai kapotų migdolų 2 šaukšteliai rožių vandens (ar kitokio, kurio galima nusipirkti parduotuvėse) Išeiga: 1,0 l ledų G..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių blynai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7-8 bulvės, kiaušinis, šaukštas miltų, šaukštas krakmolo, 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, druskos Gaminimas: Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, ..
Recepto vertinimas:
Kotletai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g faršo, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 2 riekelės pyrago, 3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės, druskos, pipirų, 2-3 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai riebalų. Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Silkė su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 porcijosSudedamosios dalys6 marinuotos silkės filėSilkės marinatas100 ml 12 proc. acto150 ml vandens100 ml cukraus1 svogūnas10 maltų juodųjų pipirųPadažas100 ml pomidorų tyrės100 ml cukraus50 ml kepamojo aliejaus2 skiltelės �..
Recepto vertinimas:
Avižiniai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė miltų, 2.1 stiklinė avižinių dribsnių, po pusę stiklinės kapotų riešutų ir sviesto, 3.2 maži kiaušiniai, pusė šaukštelio vanilės, 4.3/4 stiklinės sulos, 5.1 šaukštelis kepimo miltelių. Gaminimas: Miltus per..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos trupinių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsių 12 kiaušinių 2 stiklinės cukraus 2 šaukštai krakmolo 3 šaukštai grietinėlės 0,5 stiklinės kapotų lazdynų riešutų 1 šaukštelis prieskonių meduoliams..
Recepto vertinimas:
Tradicinė "Kūčia" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė kviečių, 500g aguonų, 300g medaus, 500g cukraus, 50g razinų, 50g džiovintų figų, 50g kapotų riešutų, 50g kapotų migdolų. Gaminimas: Stiklinę kviečių nuplaukite ir pamerkite nakč..
Recepto vertinimas:
Vištienos vyniotinis su apelsinais
Vištienos vyniotinis su apelsinais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g kiaulienos arba vištienos faršo, 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų, 40..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su jogurto padažuIngridientai:Tešlai: 500 g druskos, 350 g miltų, 2 kiaušinių, 50 ml vandens. Kepsniui: 1 kg kiaulienos kumpio arba sprandinės, maltų juodųjų pipirų, druskos. Padažui: 8 valg. šaukštų įvairių kapotų žalumynų, 150 g jogurto, 1..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškai ruošta aštri žuvis
Meksikietiškai ruošta aštri žuvisIngridientai:1 kg ešerių ar kitų baltųjų žuvų, svogūno, 5 skiltelių česnako, 4 pomidorų, 4 šaukštų kukurūzų aliejaus, 1/3 puodelio vyno acto, kelių konservuotų jelapeno pipirų, kapotų žalumynų, druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, r..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)
Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)Ingridientai:2 kg smulkių bulvių, 800 g kalakutienos krūtinėlių filė, 600 g cukinijų, 2 česnako skiltelių, 6 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų. Padažui : 400 marinuotų raudonųjų saldžiųjų paprik..
Recepto vertinimas:
Braškių ir migdolų tortasIngridientai:Tešlai: 2 kiaušiniai; 100 g cukraus; 50 g maltų migdolų; 75 g miltų; 50 g krakmolo; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių. Įdarui: 2 pak. vanilinio pudingo miltelių; 25 g cukraus; 250 ml pieno (gali būti ir mažiau); 50 g maltų migdolų; 500-750 ..
Recepto vertinimas:
Apelsinų tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 30 g smulkiai kapotų saulėgrąžų, 125 g smulkiai maltų kviečių arba rupaus malimo kvietinių miltų, 1 valg. šaukšt. rudo cukraus, 80 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 3 valg. šaukšt. apelsinų džemo. Biskvito tešlai: 1 apelsinas, 4 kiauši..
Recepto vertinimas:
Abrikosų ir varškės krepšeliai
Abrikosų ir varškės krepšeliaiIngridientai:Tešlai: 250 g liesos varškės; 1 kiaušinis; 100 ml aliejaus; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 350 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 1 kiaušinis; 50 g cukraus; 250 g varškės (20% riebumo); 200 g grūdėtosi..
Recepto vertinimas:
Migdolų pyragasIngridientai:4 kiaušiniai; 100 g cukraus; 3 valg. š. vanilinio cukraus; 175 g kapotų migdolų; 5 valg.š.maltų migdolų; 5 valg.š.miltų; 1 arb.š.kepimo miltelių; ½ citrinos tarkuota žievelė; 150 g cukraus pudros; 2 valg.š.citrinų sulčių; 2 valg.š.migdolų likerio; K..
Recepto vertinimas:
Trikampėliai su gervuogėmis ir varške
Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..
Recepto vertinimas:
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais Ingridientai:50 g salierų lapelių; 50 g petražolių lapelių; 1 svogūnas; 3 valg. š. sviesto; 1 valg. š. miltų; 1 l pieno; 125 g maltos mėsos; 1 kiaušinis; 2 valg. š. džiūvėsėlių; 4 valg. š. kapotų petražolių; Žiupsnelis muskato rieš..
Recepto vertinimas:
Bohemiškas kalėdinis pyragasIngridientai:1 kg miltų (550 rūšies); 200 g cukraus; Didelis žiupsnis druskos; 84 g mielių; 350 ml pieno; 225 g sviesto; 2 kiaušiniai; 125 g tamsių razinų; 100 g kapotų migdolų; 75 g šviesių razinų; 50 g kapotų pistacijų riešutų; 100 g mažais kubeliais..
Recepto vertinimas:
KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAISIngridientai:500 g faršo1 svogūnas1 kiaušinis2 riekelės pyrago3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinėsdruskospipirų2-3 šaukštai miltų2-3 šaukštai riebalųĮdarui:8-9 ploni kumpio arba d..
Recepto vertinimas:
Vaniliniai rageliai;]Ingridientai:Reikės:450 g. miltų1-3 kiaušinių300 g. sviesto pusantro pakelio vanilinio cukraus 150-200 g. miltinio cukraus [cukraus pudros]100 g. kapotų migdolųGaminimasMiltus,kiaušinius,sviestą,pusantro pakelio vanilinio cukraus,miltinį cukrų sumaišyti kol bus vient..
Recepto vertinimas: