KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAIS

Ingridientai:
500 g faršo
1 svogūnas
1 kiaušinis
2 riekelės pyrago
3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės
druskos
pipirų
2-3 šaukštai miltų
2-3 šaukštai riebalų

Įdarui:
8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai
1/2 stikliėnės troškintų g
Gaminimas
Faršą sumaišyti su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, gerai išminkyti, pagardinti. Masę suskirstyti gabalėliais (8-10), juos išploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėti po kumpio arba dešros griežinėlį ir šiek tiek grybų, sumaišytu su kapotu pomidoru ir prieskoniais. Padaryti plokščius apvalius arba pailgus kotletus ir kepti juos riebaluose.
Patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių koše, trošškintomis daržžovėmis ir agurkų salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!