KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAIS
Ingridientai:500 g faršo
1 svogūnas
1 kiaušinis
2 riekelės pyrago
3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės
druskos
pipirų
2-3 šaukštai miltų
2-3 šaukštai riebalų
Įdarui:
8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai
1/2 stikliėnės troškintų g
Gaminimas
Faršą sumaišyti su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, gerai išminkyti, pagardinti. Masę suskirstyti gabalėliais (8-10), juos išploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėti po kumpio arba dešros griežinėlį ir šiek tiek grybų, sumaišytu su kapotu pomidoru ir prieskoniais. Padaryti plokščius apvalius arba pailgus kotletus ir kepti juos riebaluose.
Patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių koše, trošškintomis daržžovėmis ir agurkų salotomis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!