7 rezultatų ieškant "kapareliais"
Vokiškos salotos Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 stiklinės kubeliais supjaustytos juodos duonos, aliejaus, 500 g lašišos, krapų, šaukštas garstyčių, truputis acto, šaukštas alyvų aliejaus, salotų lapų, 2 šaukštai marinuotų kaparių. Gaminimas: Duonos ..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmis
Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmisIngridientai:4 porcijoms: 3 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės bulvės; 3 artišokai; 2 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės morkos; 150 g šviežių ar sušaldytų žirnelių; 125 g supjaustyto kubeliais švelnaus sūrio; Druska ir ką ..
Recepto vertinimas:
Kviečių salotos su pomidorais, kukurūzais ir kaparėliais
Kviečių salotos su pomidorais, kukurūzais ir kaparėliaisIngridientai:4-6 porcijoms: 500 g kviečių (galima naudoti ir miežius); 24 pusiau perpjauti vynuoginiai pomidorai; 125 g konservuotų kukurūzų; 2 valg. š. kaparėlių savo sūryme; 2 nedideli riekelėmis supjaustyti svogūnai; 1 arb. ..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos (Ensalada de pesado)
Žuvies salotos (Ensalada de pesado)Ingridientai:4 porcijoms: ½ mažos salotų gūžės; 3 maži pomidorai; 2 česnakų laiškai; 500 g virtos žuvies be kaulų; 4 arb. š. kaparėlių. Padažui: 1 ryšulėlis šviežių kalendrų; 1 mažas baltasis svogūnas; 1-2 česnako skiltelės; 2 prinok..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis ir cukinijomis
Salotos su krevetėmis ir cukinijomisIngridientai:6 porcijos 1 žiupsnelis šafrano, 30 ml (2 šaukštai) karšto vandens, 2 citrinos, 6 skiltelės česnako, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 500 g cukinijų, 18 neišlukštentų di..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis ir grybais
Salotos su krevetėmis ir grybaisIngridientai:6 porcijos 3 citrinos, 6 česnako skiltelės, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 18 neišlukštentų didžiųjų krevečių, 375 g jaunų grybų, druskos, petražolės šakelė.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Kalakuto filė su tunu bei majonezu
Kalakuto filė su tunu bei majonezuIngridientai:(6-8 porcijos)450 g kalakuto filė,250 g baltojo sauso vyno,200 g porų,120 g morkų,100 g svogūnų,3 skiltelės česnako,truputis druskos,pipirų,laurų lapelių.Padažui:800 g majonezo, 60 g grietin..
Recepto vertinimas: