Vokiškos salotos
Patiekalo šalis: Vokietija
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
4 stiklinės kubeliais supjaustytos juodos duonos,
aliejaus,
500 g lašišos,
krapų,
šaukštas garstyčių,
truputis acto,
šaukštas alyvų aliejaus,
salotų lapų,
2 šaukštai marinuotų kaparių.
Duonos gabalėlius suberti į skardą, apšlakstyti aliejumi ir paskrudinti. Lašišą įdėti š puodą ir užvirinti. Tada 10 minučių palikti pastovėti. Tada žuvį susmulkinti, apibarstyti druska ir sumaišyti su kaparėliais bei krapais.
Paruošti padažą: actą, garstyčias ir aliejų išplakti. Tada juo apipilti duonos gabalėlius ir žuvį. Viską sumaišyti. Papuošti salotomis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!