20 rezultatų ieškant "kalendros"
Krevečių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lukštentų krevečių 3 citrinosaitriosios paprikos 800 ml paruošto vištienos sultinio šaukštelio cukraus 3 šaukštų apelsinų sulčių (iš pakelio) tabasko padažo 4 šaukštelių šviežių kalendros lapelių druskos, pipirų G..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
Bulvių ir kalendros salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 nedidelės buvles (2 kg), 2.1/2 stiklinės baltojo vyno acto, 3.1/3 stiklinės alyvų aliejaus, grūstą česnako skiltelę, šaukštą smulkiai malto imbiero ir 1 šaukštelį smulkintos šviežios saldžiosios paprikos, 4.1/2 stik..
Recepto vertinimas:
Vištos krūtinėlės šašlykai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.100 g vištos krūtinėlės, ketvirtadalis avokados, 2.1 pomidoras, 3.1 šaukštelis aliejaus, 4.1 šaukštas sojų padažo, druskos, pipirų, šviežių kalendros lapelių, keli salotų lapai. Padažui: 5.2 šaukštai natūralau..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotosIngridientai:3-5 bulvės, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai 9% acto, 3-5 susmulkinti kalendros grūdeliai, petražolių lapelių, druskos.Gaminimas Neskustos bulvės išverdamos, nusunkiamos, bet nenugarinamos ir 5 min. palaikomos pridengtos. Jos lupamos karštos, o..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir daržovių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, 2 vidutinio dydžio virtos morkos, 2 virti salierai, 0,5 stiklinės pieno ar grietinės, 50 g varškės, 3-4 kalendros grūdeliai, truputis mairūno lapelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi k..
Recepto vertinimas:
Vengriška bulvių mišrainėIngridientai:4-5 virtos bulvės, 4-5 obuoliai, virtas kiaušinis, 0,5 stiklinės riešutų branduolių, 3 šaukštai majonezo, šaukštas sauso vyno, šaukštas citrinos sulčių, šaukštelis 9% acto, šaukštelis aliejaus, 3-4 malti kalendros grūdeliai, drus..
Recepto vertinimas:
Kilkių užkandisIngridientai:6 nedidelės virtos bulvės, maltų kmynų. Įdaras: 200 g kilkių, virta morka, svogūnas, virta bulvė, raugintas agurkas ar šaukštas raugintų kopūstų, 2 šaukštai majonezo, maltų kalendros grūdelių.Gaminimas Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, k..
Recepto vertinimas:
ČesnakynėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 3—4 skiltelės česnako, virtas burokėlis, maltų kalendros grūdelių, 1,5l kefyro, druskos.Gaminimas Virtos bulvės stambiai sutarkuojamos, česnakas smulkiai sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, burok..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 5—6 džiovinti grybai, 2 svogūnai, 3 kiaušiniai, 100 g margarino, 4 šaukštai grietinės, žiupsnelis maltų kalendros grūdelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verda..
Recepto vertinimas:
Grybų troškinys su kiaulienaIngridientai:4—5 bulvės, stiklinė raugintų grybų, 0,5 kg kiaulienos, 3 morkos, 0,5 stiklinės grietinės, 50 g sviesto ar margarino, šaukštas miltų, maltų kalendros grūdų ar pipirų, druskos.Gaminimas Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomo..
Recepto vertinimas:
Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas
Varškės, moliūgų ir obuolių apkepasIngridientai:1/2kg varškės, 200 g moliūgo, 400 g obuolių, 3 kiaušiniai, 2—3 šaukštai cukraus, 50—100 g sviesto, 1—2 stiklinės miltų, kalendros, cinamono, druskos.Gaminimas Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, įberia..
Recepto vertinimas:
Varškės ir morkų apkepasIngridientai:1/2kg varškės, 3 morkos, 3 kiaušiniai, 75 g sviesto, 3—4 obuoliai, 2—3 šaukštai cukraus, 3—4 šaukštai manų kruopų, kmynų, kalendros, druskos.Gaminimas Kiaušiniai išsukami su cukrumi, sudedama ištrinta varškė, sviest..
Recepto vertinimas:
Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas (Jūratės)
Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas (Jūratės)Ingridientai:500g varškės, 200g moliūgo, 400g obuolių, 3 kiaušiniai, 2-3 v.š. cukraus, 50-100g sviesto, 1-2 stikl miltų, kalendros, cinamono, druskos.Gaminimas Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, įberiama maltų kalendros gr�..
Recepto vertinimas:
Pikantiški kalafiorai (Ramintos)
Pikantiški kalafiorai (Ramintos)Ingridientai:4 puodelių kalafiorų, supjaustytų žiedynėliais, 8 valg.š. vandens, 2 arb.š. susmulkinto imbiero, 2 arb.š. sveikų kmynų sėklų, 1/2 arb.š. kurkumos, 1/2 arb.š. paprikos, 1/2 arb.š. maltų kmynų, 1/2 arb.š. maltos kalendros, Akmens druskos ..
Recepto vertinimas:
Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)
Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 300 g karališkų krevečių (vietoj jų galima naudoti žuvį ar vištieną), 2 citrinžolės stiebai, supjaustyti mažais gabaliukais, 10 plėšytų kaffir žaliosios citrinos (arba paprastos žaliosios citri..
Recepto vertinimas:
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 500 g vištienos krūtinėlės, 3 valg. š. čili padažo, ¼ stiklinės žuvies padažo, 200 g vieno kąsnio dydžio gabaliukais supjaustyto baklažano, Kaffir (arba paprastos) žaliosios citrinos lapai, 3 ra..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis kepalėlisIngridientai:1 kg miltų; Apie 130 g mielių; 250 g cukraus; Apie 250 ml pieno; Didelis žiupsnis druskos; ½ arb. š. citrinų aromato (arba tarkuotos citrinos žievlės); 3 kiaušiniai; Muskato riešuto; Kardamono; Kalendros; 200 g razinų; 100 g kapotų migdolų; 50 g apels..
Recepto vertinimas:
SKAIDRUS PAUKŠTIENOS SULTINYSIngridientai:750 g vištienos arba 1 kg vištos kaulųmorkasalieraspetražolė (su lapais)svogūnaskiaušinio baltymaskeli kalendros grūdeliai,truputis druskos1-3 l vandens (vandens kiekis priklauso nuo pageidaujamos sultinio koncent..
Recepto vertinimas:
LĘŠIŲ SRIUBA SU MORKOMIS IR APELSINU
LĘŠIŲ SRIUBA SU MORKOMIS IR APELSINUIngridientai:200 g morkų80 g lęšių100 g svogūnų1 1/3 stiklinės apelsinų sulčių3 stiklinės daržovių sultinio4 šaukštai naturalaus jogurto1 šaukštelis kmynų1 ..
Recepto vertinimas: