20 rezultatų ieškant "jeigu"
Daržovių ikra su obuoliais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 kilogramui baklažanų - 500 g saldžiųjų ankštpipirių, 500 g svogūnų galvelių, 1 kg gerai prinokusių pomidorų, 150 g obuolių, arbatinis šaukštelis cukraus ir druskos pagal skonį. Gaminimas: Plačiame negiliame puode ..
Recepto vertinimas:
Meduolinis tortas su varške Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 4 tryniai, 4 šaukštai grietinės, 100 g sviesto, 400 g medaus, 100 g cukraus, 400 g miltų, 1 arbatinis šaukštelis sodos, 2 šaukštai prieskonių meduoliams. Kremui: 2 pakeliai varškės, 0,5 stiklinės pieno, 2 šaukštai ž..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kiaušinis 1 stiklinė miltų 1 šaukštas grietinės 1 šaukštas sviesto arba margarino 1-2 šaukštai vandens (jeigu reikia) 4-5 obuoliai 1 stiklinė cukraus 1 šaukštelis cinamono kokosų papuošimui Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Saulėgrąžų sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 1/2 puodelio maltų saulėgrąžų sėklų 2 1/2 puodelio kvietinių miltų 1/2 puodelio razinų 1/2 puodelio susmulkintų datulių 1/4 puodelio cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių 1/2 puodelio aliejaus 1/2 puodelio vandens Gamini..
Recepto vertinimas:
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Troškinys "Kinietiškas" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Paukštienos file be odos, konc. pjaustytų ananasų indelis, morkų, raudonų arba geltonų paprikų, cukinijos, žaliosios poro dalies, sojų padažo, cukraus, druskos, juodųjų pipirų, vištienos prieskonių, aštrių priesko..
Recepto vertinimas:
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..
Recepto vertinimas:
Mušti suktinukai (zrazai) Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1.4—5 antrekoto pusgaminiai, arba 500 g jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų, 3.40 g riebalų, 4.1 svogūnas, 5.1 morka. Padažui: 6.1—2 šaukštai miltų, 7.skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, 8.100 g grietinės. Įdar..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su žuvies konservais
Karšti sumuštiniai su žuvies konservais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6-8 riekės baltos duonos arba ragaišio, 50 g sviesto arba margarino, 1 dėžutė žuvies koncervų (su pomidorų padažu arba aliejumi), 1 marinuotas agurkas, 100 g sūrio, (žaliojo sūrio). Gaminimas: Ant sviesto aptepto..
Recepto vertinimas:
Varškės - migdolų šarlota Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Biskvitas: 6 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 arb. š. vanilino, ¼ šaukštelio vyno akmens (jį galima pakeisti actu) 1 stiklinė miltų, ¼ stiklinės krakmolo, Cukraus pudros ..
Recepto vertinimas:
šaltibarščiaiIngridientai:2 litrai neriebaus kefyro arba rūgpienio, 1/2 litro silpnai marinuotų burokėlių arba 2-3 šviežiai virti burokėliai, 1-2 agurkai, žalių svogūnų laiškų, druskos, 2 kietai virti kiaušiniai.Gaminimas Į didesnį dubenį supilame marinuotus burokėlius, sub..
Recepto vertinimas:
Duonos ir džiovintų vaisių su vyšnių uogiene
Duonos ir džiovintų vaisių su vyšnių uogieneIngridientai:3 senesnės juodos ruginės duonos riekelės (be plutos), 2 l. vandens, 200 g razinų, džiovintų obuolių, 200 g vyšnių uogienės arba džiovintų vyšnių, 1-2 gvazdikėliai, stambiai malto cinamono, cukraus, druskos, 100 g grieti..
Recepto vertinimas:
Dribsnių biskvitėliaiIngridientai:125 g sviesto arba margarino, 90 g medaus, 350 g dribsnių, 2 šaukštai saulėgrąžų seklų.Gaminimas Didelėje keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, sudedame medų ir kaitiname, kol ištirpsta. Nukeliame nuo ugnies, įmaišome dribsnius, saulė..
Recepto vertinimas:
Riešutų sviesto sausainiai (Skirmantės) (foto)
Riešutų sviesto sausainiai (Skirmantės) (foto)Ingridientai:130 g žemės riešutų sviesto; 110 g sviesto (kambario temperatūros); 100 g cukraus; 100 g rudojo cukraus; 1 kiaušinis; 140-160 g miltų; 0,5 a.š. kepimo miltelių; 0,25 a.š. druskos.Gaminimas Sumaišyti paprastą sviestą su rieš..
Recepto vertinimas:
Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)
Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)Ingridientai:400g nesūdyto sviesto, papildomai skardai ištepti, 500g gero šokolado, sulaužyti gabaliukais, 350g miltelinio cukraus, 6 šaukštai kvietinių miltų, 6 dideli kiaušiniai, atskirai baltymai ir tryniai, žiupsnelis druskos. Aptepas: 6 šaukšt..
Recepto vertinimas:
Grietinėlės ledai su uogomisIngridientai:4 porcijos 200 g šviežių ar šaldytų aviečių, 100 ml pieno, 2 šaukštai cukraus, 250 ml grietinėlės, 20 g šviežio nuvalyto imbiero, truputis šafrano, 10 g želatinos. Gaminimas Uogas (jeigu šviežios) perrenkame, nuplauname. Uogas (jeigu šal..
Recepto vertinimas:
VAISIŲ PUTĖSIAI SU MANŲ KRUOPOMIS
VAISIŲ PUTĖSIAI SU MANŲ KRUOPOMISIngridientai:1 stiklinė uogienės ar tyrės0,5 stiklinės cukraus (jeigu rūgšti uogienė)0,5 stiklinės manų kruopų2,5 stiklinės vandensGaminimasUogienė užpilama verdančiu vandeniu ir pav..
Recepto vertinimas:
Bulviniai kukuliaiIngridientai:7- 8 bulvės,2 šaukštai miltų,1 kiaušinis (jeigu bulvės didelės, tai 2 kiaušiniai),25 g sviesto,1 šaukšto krakmolo (jeigu bulvės didelės, tai daugiau reikia),druskos.GaminimasSu lupenomis išvirtos bulvės nulupamos (tik nepervirkit!) ir sugrūdamos, suberia..
Recepto vertinimas:
''BaltasIngridientai:1 dėžutė kondensuoto pieno 2 kiaušiniai 1 stiklinė grietinės 1 šaukštelis sodos (nugesintos actu)Miltų dėti kaip tirštiems blynams 1 stiklinė cukraus (galite dėti daugiau, jeigu norite saldesnio)GaminimasMikseriu išplakti kiaušinius su cukrumi .Išplakus d..
Recepto vertinimas: