20 rezultatų ieškant "talpos"
Braškių koktelis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.1 kg braškių 2.1,5 kg cukraus Gaminimas: Braškes nuplauti, pašalinti žiedkočius ir joms kiek apdžiuvus mikseriu ar mediniu šaukštu sutrinti, sudėti cukrų ir maišyti, kol cukrus visiškai ištirps. Supilstyti į gerai išplautus ir i�..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Nedidelę žiedinio kopūsto galvą, pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę. 2.Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Graikiška kava Patiekalo šalis: Graikija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Tirpi kava “Nescafe” 2.Ledukai 3.Grietinėlė 4.Vanduo 5.Cukrus Gaminimas: 5 šaukšteliai tirpios kavos ir 3 šaukšteliai cukraus, užpilam šiek tiek vandens ir išmaišom, kad gautusi košė. Imam ..
Recepto vertinimas:
Braškių likeris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1-1.5 stiklinės degtinės, 2.1 stiklinė cukraus, apie 0.5 kg braškių, 3.3-4 gvazdikėliai. Gaminimas: Į 1 l talpos stiklainį sluoksniais dedame braškes ir cukrų, užpilame degtine, įmetame gvazdikėlius.1 parą laikome kambario temperat�..
Recepto vertinimas:
Vyšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1k vyšnių, 1 stiklinė vandens, 1kg cukraus, apelsinų žievelių. Gaminimas: Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus. Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sir..
Recepto vertinimas:
Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..
Recepto vertinimas:
Marinuoti žiediniai kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žiediniai kopūstai, kiek tilps Gaminimas: Žiedinio kopūsto žiedinėlius išskistykite. Juos apipilkite verdančiu marinatu ir taip palaikykite 3 min. Po to išgriebkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sud..
Recepto vertinimas:
Konservuota paprika su česnakais
Konservuota paprika su česnakais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg saldžiosios paprikos (geriau - įvairių spalvų), stiklinė aliejaus, stiklinė acto (9 proc.), pusė stiklinės vandens, degtukų dėžutė rupios druskos, 10 šaukštų cukraus, 300 g česnakų, sus..
Recepto vertinimas:
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg vyšnių, 800 g cukraus, 1 l. vandens, 0,5 l raudonojo desertinio vyno. Gaminimas: Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame v..
Recepto vertinimas:
Citrininis pudingas su uogomis
Citrininis pudingas su uogomisIngridientai:225g mėlynių, 25g minkšto sviesto, 100g rudojo cukraus, tarkuota citrinos žievelė ir sultys, šaukštas miltų, 2 kiaušiniai, 150ml pieno.Gaminimas 1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą ..
Recepto vertinimas:
Mėlynių kompotas II (greitas)Ingridientai:11 vandens, 300-500 g cukraus.GaminimasPerrinktas uogas nuplauti ir suberti ant tinklelio, kad nuvarvėtų vanduo. Į paruoštus stiklainius suberti uogas Išvirti sirupą ir juo užpilti į stiklainius subertas uoga..
Recepto vertinimas:
Mėlynės šaltanosiamsIngridientai:1 kg mėlynių, apie 150-200 g cukraus.GaminimasUogas perrinkti, nuplauti ir leisti vandeniui gerai nuvarvėti. Vandeniui nuvarvėjus, mėlynes supilti į emaliuotą indą sluoksniuojant su cukrumi ir 1-1,5 vai. palaikyt..
Recepto vertinimas:
Trešnių kompotasIngridientai:1 l vandens imama 650- 750 g cukrausGaminimasTrešnės į stiklainius dedamos nenuplikytos, todėl indą reikia talpiai pridėti, sukrečiant, kad daugiau sutilptų. Grūsti negalima, nes trešnes galima sužeisti, jo..
Recepto vertinimas:
Mėlynių džemas su nedideliu cukraus kiekiu
Mėlynių džemas su nedideliu cukraus kiekiuIngridientai:1 kg mėlynių, 100 g cukrausGaminimasŠvarias mėlynes suberti į emaliuotą indą, užpilti cukrumi ir ant silpnos ugnies virti 20 min. Karštą džemą supilti į švarius..
Recepto vertinimas:
Trintos mėlynės su nedideliu cukraus kiekiu
Trintos mėlynės su nedideliu cukraus kiekiuIngridientai:1 kg mėlynių, 0,5 kg cukrausGaminimasPerrinktas mėlynes labai gerai nuplauti tekančio vandens srove. Paskutinį kartą perplauti šaltu virintu vandeniu. Vandeniui gerai nutekėjus, uogas mediniu ..
Recepto vertinimas:
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžosIngridientai:Marinatui: 1 l vandens, 50 g druskos, lOO g cukraus, 8-10 juodųjų pipirų žirnelių, šaukštas garstyčių sėklųjuodųjų serbentų šakelė, 2 skė&..
Recepto vertinimas:
Bulvinės saulėgrąžos spanguolių sultyse
Bulvinės saulėgrąžos spanguolių sultyseIngridientai:1 kg bulvinių saulėgrąžų šakniagumbių, 200 g cukraus, 250 g spanguolių sulčių, 350 g vandensGaminimasNuvalytus bulvinių saulėgrąžų šakniagumbiu..
Recepto vertinimas:
Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikrai
Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikraiIngridientai:0,5 kg bulvinių saulėgrąžų, 250 g morkų, 0,5 kg baklažanų, 250 g svogūnų, 3-4 skiltelės česnako, stiklinė aliejaus, pagal skonį drusko..
Recepto vertinimas:
Marinuotos daržovės su svarainiais
Marinuotos daržovės su svarainiaisIngridientai:Marinatui: 1 l vandens, šaukštas druskos, 1-2 šaukštai cukraus 6-8 paruošti svarainiai, 2 laurų lapeliai, 10 kvapiųjų pipirų,1 cm pločio krieno gabalėlis, nedidelė šakelė pe..
Recepto vertinimas:
TRINTOS MĖLYNĖS SU JUODAISIAIS SERBENTAIS
TRINTOS MĖLYNĖS SU JUODAISIAIS SERBENTAISIngridientai:1 kg mėlynių,500 g juodųjų serbentų,1 kg cukraus.GaminimasPerrinktas ir nuplautas uogas pakaitinti uždengtame puode (mėlynes ir serbentus atskirai), kol išsiskirs sultis. Tada pertrinti per sietel..
Recepto vertinimas: