Krevečių sriuba
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
200 g lukštentų krevečių
3 citrinosaitriosios paprikos
800 ml paruošto vištienos sultinio
šaukštelio cukraus
3 šaukštų apelsinų sulčių (iš pakelio)
tabasko padažo
4 šaukštelių šviežių kalendros lapelių
druskos, pipirų
Gaminimas:
Krevetes nuplauti ir nuvarvinti. Dvi citrinas nuplikyti karštu vandeniu ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Iš trečios išspausti sultis.
Aitriąją papriką perpjauti, išimti sėklas. Puseles nuplauti ir smulkiai sukapoti. Sudėti į sultinį, įpilti 400 ml vandens ir virinti 10 min.
Į puodą su sultiniu supilti citrinos bei apelsinų sultis. Įberti druskos, pipirų, šaukštelį cukraus, paskaninti tabasko padažu. Užvirinti.
Į sriubą sudėti krevetes ir pavirinti 10 min. Patiekti citrinų riekelėmis papuoštose lėkštėse užbarsčius šviežių kalendros lapelių.
Šaltinis : iki.lt
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!