18 rezultatų ieškant "jusu"
Vaisių salotos su mango padažu
Vaisių salotos su mango padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 prinokę mango vaisiai 2 apelsinai 2 persikai 1 mažas melionas 1 nektarinas 2 slyvos 50 g aviečių 50 g mėlynių 4 šaukštai smulkiojo cukraus 1 citrinos sultys (plastikinės plėvelės) Gaminimas: 1. Mango vaisius nulupame, i�..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 200 g lukštentų krevečių 1 gūžė raudonų garbanotųjų salotų 1 gūžė „Icebcrg” salotų 4 kietai virti kiaušiniai 1 šaukštas garstyčių 1 šaukštas raudonojo vyno acto 3 šaukštai alyvų aliej..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su daržovėmis
Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai su alyvomis
Veršienos suktinukai su alyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 8 ploni veršienos eskalopai 8 griežinėliai rūkyto kumpio 1 pusžiedžiais supjaustytas svogūnas 100 g žaliųjų alyvų 100 g juodųjų alyvų 400 g šviežių pomidorų be odelės 1 stiklinė sauso b..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kiaulienos suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g kiaulienos filė 8 ploni griežinėliai lašinukų 2 šaukštai maltų džiūvėsių 6 šaukštai alyvų arba saulėgrąžų aliejaus 2 šaukštai garstyčių 2 šaukšteliai pomidorų padažo 1/2 šauk..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Lašiša su šampano padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalėliai lašišos (kiekvienas maždaug po 200 g) 200 g krevečių 1 svogūnas 1 avokadas 3 kiaušiniai 2 citrinų sultys 3 šaukštai majonezo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 kubelis koncentruoto paukšti..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms 8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir paprikų tyrsriubė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 3 pomidorai 2 raudonos saldžiosios paprikos 1 salieras 1 poro baltoji dalis 1 kubelis paukštienos sultinio 1 1/2 litro vandens 2 šviežių bazilikų šakelės 1 šaukštas alyvų aliejaus keli bazilikų ..
Recepto vertinimas:
Žemuoginis pienas Ingridientai: 1-2 puodeliai pieno saujelė žemuogių 1-3 šaukšteliai pieno Gaminimas: Pieną , žemuoges ir šaukštelį medaus sudėti į plaktuvą . Kruopščiai viską suplakite. Paragaukite ir pridėkite daugiau medaus, jei jūs norite, kad jūsų žemuoginis p..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Bananinis kokteilis (Emilijos)
Bananinis kokteilis (Emilijos)Ingridientai:1) vanilinių ledų (priklauso kiek darysit) 2) 1(l)pieno, 3) bananų (irgi priklauso nuo kiekio kiek darysit) 4) cukraus (nesvarbu kiek)Gaminimas Sudėti į kokį nors bliudą supjaustytus bananus, perpjautus ledus irgi įdėti į bliūdą, užpilti pieno..
Recepto vertinimas:
Jogurtinė žėlė (Violetos)Ingridientai:Jogurtas, mėgstamo skonio želė.Gaminimas 1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mi�..
Recepto vertinimas:
Kalendrų užpilas salotoms (Cilantro-vinagre)
Kalendrų užpilas salotoms (Cilantro-vinagre)Ingridientai:1 česnako skiltelė; 4 šakelės šviežių kalendrų; 3 šakelės šviežių bazilikų; 2 valg. š. obuolių acto; 1-2 valg. š. baltojo vyno acto; Druska ir ką tik malti pipirai; ½ arb. š. cukraus; 10 valg. š. kukurūzų aliejaus.Ga..
Recepto vertinimas:
Sūdyta lašišiena :)Ingridientai:Lašišienos filėJūros druskaGaminimasImame lašišienos file, kiek jos bus čia jau jūsų reikalas, žodžiu kiekis nesvarbu, nes nėra proporcijų jokių. Lašišos file apibarstome storu sluoksniu jūros druskos, taip kad nesimatytų nei kiek lašišos. Lėk�..
Recepto vertinimas:
Morenginis kavos pyragasIngridientai:morenginiam pagrindui reikės:4 kiaušinių baltymai250 g cukraus pudros1 valg šaukštas citrinos culčių1 valg šaukštas kakavoskavos kremui reikės:100 g saldžios grietinėlės sviesto100 g cukraus pudrospusė puodelio stiprios espreso kavosšokoladinis kre..
Recepto vertinimas: