Parfė su mangais

Ingridientai:
3 kiaušinių tryniai,
100 g cukraus,
200 ml grietinėlės,
2 mangai,
40 ml apelsinų likerio,
žiupsnelis maltų baltųjų pipirų,
stambiai maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas
1. 80 g cukraus sumaišome su dviem šaukštais vandens, užviriname ir verdame 3 minutes. Nukaičiame.
2. Išplakame kiaušinių trynius ir sumaišome su šiek tiek ataušintu sirupu. Plakame, kol atvėsta.
3. Grietinėlę išplakame, pagardiname baltaisiais pipirais ir sumaišome su kremu.
4. 4 formeles išskalaujame vandeniu ir sukrečiame paruoštą masę. Padedame pastovėti šaltai 3 valandas.
5. Mangus nulupame. Nuo kauliuko nupjauname minkštimą ir supjaustome nedideliais kubeliais. Likerį išmaišome su 20 g cukraus, užpilame ant vaisių ir paliekame 20 minučių pastovėti.
6. Parfė išvožiame į lėkštutes. Šalia sudedame mangų gabalėlius. Apibarstome maltais juodaisiais pipirais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!