15 rezultatų ieškant "jauni"
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..
Recepto vertinimas:
Šalta agurkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l kefyro, 2 – 3 jauni švieži agurkai, 1 česnako skiltelė, 1 šaukštas krapų, 1 šaukštas svogūnų laiškų, druskos Gaminimas: Agurkus supjaustyti ir pabarstyti trupučiu druskos. Česnaką ir svogūną smulkiai supjaustyti, ištri..
Recepto vertinimas:
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotos
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotosIngridientai:4-5 raudonos saldžiosios paprikos, 1 morka, 6-7 šaukštai sukapotų jaunų dilgėlių lapų, 1 šaukštas sukapotų mėtų lapų, 3-4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Papriką n..
Recepto vertinimas:
Agurkų salotosIngridientai:4 jauni švieži agurkai, pipirų, krapų, acto, druskos.Gaminimas Agurkų galai nupjaunami, jei luobelė kieta, nulupami, supjaustomi griežinėliais, gražiai sudedami į negilią lėkštę, pasūdomi, pabarstomi pipirais, užpilami trupučiu atskiesto actoir pabarstom..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriubaIngridientai:l/2kg jautienos su kaulais, 100 g rūkyto kumpio, 1 svogūnas, 1 morka, 1 petražolė, 3—4 džiovinti grybai, 2 tryniai, 1/2 stiklinės grietinės, 200 g rūgštynių, druskos.Gaminimas Iš mėsos su kaulais, kumpio, grybų ir prieskoninių daržovių ..
Recepto vertinimas:
Obuolių arbataIngridientai:1 stiklinė džiovintų obuolių, 4 stiklinės vandens, 50 g cukraus.Gaminimas Obuolių žievelės arba šiaudeliais supjaustyti jauni obuolių krituoliai sudžiovinami, užpilami verdančiu vandeniu ir 10—15 min paliekami, kad pritrauktų. Arbata nukošiama, sa..
Recepto vertinimas:
Ungurys, keptas orkaitėjeIngridientai:800 g ungurio, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinamą druska). Nuluptas ungurys nuplaunamas, nusausinamas, pasūdomas, pabarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą ne..
Recepto vertinimas:
Tebjule salotosIngridientai:6-8 porcijos 210 g skrudintų skaldytų kviečių, 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 125 ml alyvuogių aliejaus, Kakiko (žiūrėti padažuose), 125 ml juodųjų alyvuogių garnyrui, 6-8 vidutinio dydž..
Recepto vertinimas:
Viduržemio kraštų salotosIngridientai:6-8 porcijos 250 g manų kruopų (kuskusui), 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 15 ml alyvuogių aliejaus, Cadziki, druska, pipirai, 3-5 gabalėliai pita duonelės, ketvertas žaliųjų kons..
Recepto vertinimas:
Makaronų ir moliuskų salotosIngridientai:4-6 porcijos 1 kg moliuskų, 4 askaloniniai česnakai, 175 ml sauso baltojo vyno, Pipirų acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais, 250 g figūrinių makaronų, 3 jauni svogūnai, pipirai.Gaminimas Prieš virdami kruopščiai paruoškite ir išvalykite mo..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotos su jūrų šukutėmis
Makaronų salotos su jūrų šukutėmisIngridientai:4-6 porcijos 3 skiltelės česnako, 2 askaloniniai česnakai, po 1 ryšelį šviežių laiškinių česnakų, pelerūno ir petražolių, 1 citrina, 125 ml alyvuogių aliejaus, 45 ml grietinėlės, 500 g jūros šukučių, 250 g makaronų su špinat..
Recepto vertinimas:
Salotos su voveraitėmis ir špinatais
Salotos su voveraitėmis ir špinataisIngridientai:0,5 l voveraičių,20 špinatų lapelių,3 jauni svogūnai su laiškais,3 skiltelės česnako,1 stiklinė konservuotų kukurūzų,druskos, pipirų,50 g sviesto,5 šaukštai alie..
Recepto vertinimas:
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Vištų blauzdelės su voveraitėmisIngridientai:6 vištų blauzdelės,0,5 l voveraičių,4 jauni svogūnai su laiškais, 3 skiltelės česnako,3 šaukštai grietinės,150 g sviesto, vištienos prieskonių,druskos.GaminimasVi..
Recepto vertinimas:
Vištiena įdaryti patisonaiIngridientai:3-4 jauni patisonai,400 g vištienos faršo,1 kiaušinis,6 šaukštai grietinėlės,3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, vištienos prieskonių.Papuošimui: pomidorų,salot..
Recepto vertinimas: