20 rezultatų ieškant "iskocioti"
Močiutės pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g “Malsenos Ekstra” miltų, 125 g sviesto, 60 g cukraus, 1 kiaušinis, žiupsnelis druskos. Įdarui reikės: 400 ml pieno, 60–70g manų kruopų, 3 kiaušinio baltymų, 100 g cukraus, maltų gvazdikėlių, malto cinamono, 5–7 prin..
Recepto vertinimas:
Spanguolių pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 770 g tešlos Įdarui: 200 g marmelado, 220 g spanguolių, 75 g medaus. Gaminimas: Paruoštą mielinę tešlą iškočioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perdėti į išteptą sviestu skardą, išlyginti. Ant tešlos užteptą įdarą - vaisinį ..
Recepto vertinimas:
Grybų kišenėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 šaukštas riebalų, druskos, maltų džiūvėsėlių. Tešlai: 2 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės vandens arba pieno, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai ištirpinto sviesto, druskos. Gaminimas: Grybus sukapoti, s..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su riešutaisIngridientai: 350g kvietinių miltų 300g cukraus 2 šaukšteliai citrinos sulčių 4 kiaušiniai 300g sviesto 300g smulkintų lazdyno riešutų Gaminimas: Į indą įberti 300g miltų . Suberti cukrų , supilti citrinos sultis , sudėti kiaušinių trynius ir v..
Recepto vertinimas:
Pica "Mozaika" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 500 g miltų, vandens, druskos. Viršui: 2 rauginti agurkai, 2 riekelės rūkytos šoninės, 1 paprika, 5 pievagrybiai, 3 riekutės sūrio, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų..
Recepto vertinimas:
Riešutų pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 300 gr. miltų, 150 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 125 gr. cukraus, 1 žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. žemės riešutų, 20 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 250 ml. grietinėlės. Gaminimas: 1.Miltus, sviestą..
Recepto vertinimas:
Plokštainis su uogiene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė pieno, 30g mielių, 3.2 kiaušiniai, 4.2 tryniai, pusė stiklinės cukraus, 5.3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mieles sutrupinti ir sudėti į drungną pieną. Įberti žiupsnelį cukraus. Kiaušinius ir ..
Recepto vertinimas:
Marcipaniniai trapus sausainiai
Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..
Recepto vertinimas:
Obuolių tortasIngridientai:300 g tiltų, 225 g sviesto, 100 g cukraus pudros, 1 kiaušinis, 2 šaukštai vandens, 4 dideli obuoliai, druska, riebalai formai ištepti, cukraus pudra tortui apibarstyti.Gaminimas Iš sviesto, miltų, 40 g cukraus pudros suminkyti tešlą, įvynioti į foliją i..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotis
Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotisIngridientai:500 g miltų, 0,5 šaukštelio druskos, 250 ml (stiklinės) vandens, 550 g sviesto.Gaminimas Miltus persijoti ir išmaišyti su druska, ant jų supjaustyti 50 g sviesto ir viską sutrinti į trupinius. Pamažu supilti vandenį ir užminkyti..
Recepto vertinimas:
Šventiniai sluoksniuotos tešlos pyragaičiai
Šventiniai sluoksniuotos tešlos pyragaičiaiIngridientai:400 g sluoksniuotos tešlos, stiklinė spanguolių uogienės, šaukštas cukraus pudros.Gaminimas Iš tešlos iškočioti maždaug 2 cm storio lakštą ir supjaustyti 6x6 cm kvadratėliais. Ant kiekvieno uždėti po pusę šaukšto uogienė..
Recepto vertinimas:
Paprasta sluoksniuota tešlaIngridientai:250 g šalto sviesto; 250 g miltų; Žiupsnelis druskos; 5-6 valg. š. acto; Ne daugiau kaip 125 ml vandens.Gaminimas Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į p..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota tešla su grietine
Sluoksniuota tešla su grietineIngridientai:250 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 250 g sviesto; Žiupsnelis druskos; 125 g grietinės; 1 arb. š. cukraus.Gaminimas Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant stalo arba lentos. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Pada..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota tešla su varškeIngridientai:250 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 250 g sviesto; 250 g varškės; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant lentos arba stalo. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Varškę sudėti ant siete..
Recepto vertinimas:
Spurgos su abrikosų džemuIngridientai:500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 40 g cukraus; 125 ml drungno pieno; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis malto kardamono; ½ citrinos trinta žievelė; 2 kiaušiniai; 1 trynys; 100 g sviesto; Miltų kočiojimui; 180 g abrikosų dže..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos pyragas su riešutais
Sluoksniuotos tešlos pyragas su riešutaisIngridientai:600 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 3 tryniai; 75 g cukraus; 50 g sviesto; 200 g maltų graikinių arba lazdyno riešutų; 100 g biskvito arba sausainių trupinių; ½ arb. š. cinamono; ½ arb. š. trintos citrinos žiev..
Recepto vertinimas:
Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru
Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaruIngridientai:10 pyragėlių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 kiaušinis; 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 maži obuoliai; 50 g razinų; 40 g plokštelėmis pjaustytų ..
Recepto vertinimas:
„Vėjo malūnėliai“ su apelsinais
„Vėjo malūnėliai“ su apelsinaisIngridientai:8 pyragėliams: 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 60 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. apelsinų džemo; 1 valg. š. apelsinų likerio; 2 valg. š. maltų migdolų; 1..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su aviečių uogieneIngridientai:380 g miltų; 125 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 250 g šalto sviesto; 100 g aviečių uogienės; 100 g cukraus pudros; 1 citrinos sultys; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai ištepti.Gaminimas Miltus persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje pa..
Recepto vertinimas:
Paprasta PicaIngridientai:0,5 kg miltų;2-3 stiklinės vandens;10 g sausų mielių;pomidorų padažas;majonezas;sūris [fermentinis ar mozzarela];ananasai[konservuoti];kumpis.GaminimasMiltus sumaišyti su sausomis mielėmis, įpilti vandens tiek,kad tešla būtų tąsi ir neitin standi. Palikti te�..
Recepto vertinimas: