20 rezultatų ieškant "tirstas padazas"
Tortas "Angeliukas" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 3 kiaušiniai, ¾ stiklinės grietinės, ¾ stiklinės cukraus, 1,5 šaukšto bulvių krakmolo, 750 g miltų, 450 g margarino, 2 šaukšteliai amoniako. Kremui: 3 kiaušiniai, 2 šaukštai bulvių krakmolo, 2 pak. vanilinin..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Grybų įdaras su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g sūdytų grybų, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 1 petražolė, 1 morka, 2 šaukštai margarino, 2 kiaušinių tryniai, maltų džiūvėsėlių, druskos, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nu..
Recepto vertinimas:
Keptas grybų vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė avižinių dribsnių, 3 virtos bulvės, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, sultinio arba pieno. Gaminimas: Grybus smul..
Recepto vertinimas:
Makaronai su mėsos ir grybų padažu
Makaronai su mėsos ir grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g makaronų, vandens, druskos, 100 g sūdytų grybų, 100 g lašiniukų, 1 stiklinė virtų arba keptų mėsos atraižų, 1 svogūnas, 1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštas..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Vištiena su sūrio padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g vištienos gabaleliu miltu preiskoniu 1š. sviesto 1š. aliejaus džiūvesėlių PADAŽUI: 1š. sviesto 1š. miltų 1a.š. garstyčių stiklinę karšto vištienos sultinio 50g 35% riebumo grietineles 100g t..
Recepto vertinimas:
Grietininis karstas padazas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Grietine Vanduo Miltai Sviestas Aug. aliejus Svogunai Morkos Ivairus prieskoniai Kubelis grybu sultinio Gaminimas: Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek ..
Recepto vertinimas:
Pyragas su grybaisIngridientai: Tešlai: 25 g mielių 150 g pieno 1 šaukštas cukraus 100 g sviesto ar margarino 3 kiaušiniai 400 g miltų Įdarui: 0,5l virtų, sūdytų ar raugintų grybų 10-12 mažų pomidorų 1 svogūnas 1 morka 75-120 g sviesto 2 kiaušinių tryniai drusk..
Recepto vertinimas:
Tirštas bananų gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.pusę stiklinės atšaldyto pieno, 2.1 bananą, 3.1/4 stiklinės jogurto, šaukštelį medaus, 4.1-2 samtelius vanilinių ledų ir žiupsnelį maltų žemės reišutų. Gaminimas:Virtuvinio kombaino dubenyje sumaišykite pusę stiklinė..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
"Napaleonas" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.2,5 stiklinės miltų, 2.250 g margarino, 3.0,5 stiklinės parūgštinto citrinos sultimis ar rūgstimi vandens. Kremui: 4.1,5 stiklinės pieno, 5.1,5 šaukšto krakmolo, 6.0,5 stiklinės cukraus, 7.200 g sviesto, 8.1 šaukštelis prieskonių ..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės duonos, 20 g margarino, 150-200 g grybų, 1 valg. šaukštas taukų, 2 arbat. šaukštekliai miltų, 1/2 stiklinės pieno arba grietinės, 1/2 svogūno, druskos, pipirų, 1-2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Duo..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su daržovėmis
Karšti sumuštiniai su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos arba ragaišio, 20 g sviesto arba margarino, 200-250 g daržovių (morkų, pupelių, žirnelių, žiedinių kopūstų ir t.t.), 20 g sviesto, 2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2-1 stiklinė pieno arba griet..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4-6 gabaliukai duonos, 20g. sviesto, 150-200g. grybų, 1 valg.šaukštas taukų, 2 arbta. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 nedidelio svogūno, druskos, pipirų, 1-2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Duon..
Recepto vertinimas:
Sulos kisielius Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 l beržų arba klevų sulos, cukraus, krakmolo pagal skonį, truputis tarkuotų citrinos žievelių, 0,5 l apelsinų sulčių. Gaminimas: Sulą užviriname. Supilame šaltoje suloje išmaišytą krakmolą. Kisielius turi būti tirštas. Kisielių u..
Recepto vertinimas:
Tirštas kiaušinių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino arba sviesto, 3 šaukštai miltų, 0,5 litro pieno ar sultinio ir pieno mišinio, 1 - 2 kiaušiniai, 2 šaukštai citrinos sulčių ar baltojo vyno, truputis muskato, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Miltu..
Recepto vertinimas:
Burokėlių kisieliusIngridientai:1 stiklinė burokėlių sulčių, 3 stiklinės vandens, 100g cukraus, 2 šaukštai krakmolo, 1 citrina arba citrinos rūgšties.Gaminimas Iš nevirtų smulkiai sutarkuotų burokėlių išspaudžiamos sultys. Vanduo užvirinamas su citrinos žievelėmis ir cukrum..
Recepto vertinimas:
Spanguolių kisieliusIngridientai:1 stiklinė spanguolių, 1l. vandens, 150 g cukraus, 1/2 stiklinės krakmolo, cinamono, gvazdikėlių (nebūtinai).Gaminimas Iš perrinktų ir nuplautų sumaigytų uogų išspaudžiamos sultys. Liekanos užpilamos vandeniu ir pavirinamos su cukrumi bei prieskon..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..
Recepto vertinimas: