5 rezultatų ieškant "asmeniui"
Martini steikas Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 asmenims 2 valg.š. imbiero 2 valg.š. augalinio aliejaus 1 valg.š sauso vermuto 2 sutrintos česnako skiltelės 1 /2 arb.š. džiovinto baziliko 1 /2 arb.š. džiovinto mairūno 1/4 arb.š. druskos 2 Stručio pjausniai arba file – 140 gr. kiekv..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai)
Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 72 g miltų, 0,5 kiaušinio, 3 g margarino, 3 g mielių, cukraus, 115 g vandens, 5 g lydytų kiaulės taukų, 1,5 g druskos. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 35 – 40º, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pa�..
Recepto vertinimas:
Garuose troškintos daržovės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 asmeniui1 paprika, 2-3 skiltelės česnako, 1 kriaušė, 100 g žiedinio kopūsto, 1 bulvė, 1 morka, 100 g brokolių, 50 g šparaginių pupelių. Gaminimas: Nuplauti daržoves, supjaustyti, sudėti į šaltą puodą, įjungti virykl�..
Recepto vertinimas:
Akapulko kava Sudėtingumas: 2 Ingridientai: (1 asmeniui) 1 valgomasis šaukštas tirpios kavos, 40g cukraus pudros, 1/41 vandens,truputis romo ir citrinos sulčių, ledo gabaliukų. Gaminimas: Kava su cukraus pudra ištirpi-nama vandenyje. Į pailgą stik-linę dedama ledo gabaliukų ir supilam..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g pievagrybių, 2 šaukštai riebalų, 2 svogūnai, 1/2 stiklinės grietinės, šaukštas miltų, petražolių, kiaušinių (1 vienam asmeniui), pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupti, supjaustyti kubeliais, pakepinti riebaluose. Kai svogūn..
Recepto vertinimas: