14 rezultatų ieškant "isdziovinti"
Kmynų gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 l vandens500 g sužiedėjusios ruginės duonos200 g cukraus15 g mielių25 g kmynų Gaminimas: Ruginę duoną supjaustyti mažais gabalėliais, išdžiovinti. Užplikius verdančiu vandeniu palaikyti 3-4 valandas ir nukošti. Supilti mieles, cukrų, kmyn..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 pu..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 arba 12 pusiau perpjautų itališkos duonos riekelių 100 ml alyvų aliejaus 2 trintos česnako skiltelės ½ arbatinio šaukštelio druskos 1 arbatinis šaukštelis prieskoninės druskos 1 baklažanas 1 žalioji cukinija 200 ..
Recepto vertinimas:
Kepti švieži grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų kepurėlių, 3 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, 5 šaukštai miltų. Gaminimas: Sausus ką tik surinktus grybus nuvalyti. Jeigu reikia plautį, nuplautus grybus išdžiovinti ant servetėlės. Kotelius nupjauti ir s..
Recepto vertinimas:
Svogūnų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 svogūnai, 1 šaukštas miltų, 1 – 2 šaukštai sviesto, 4 riekutės batono, 1 l sultinio, druskos, pipirų, lauro lapų. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti ir svieste kepti, kol pagels. Tada užberti miltų, sumaišyti ir dar pakepti. Užpilti ..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių kepti pievagrybiai
Ant grotelių kepti pievagrybiaiIngridientai:12 didelių pievagrybių, 2 šaukštai sviesto, šaukštas smulkintų petražolių, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, druskos. Gaminimas Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašla..
Recepto vertinimas:
Daržovių suflėIngridientai:300 ml pieno, 300 g špinatų, 125 g saldžiųjų raudonųjų pipirų, 125 g svogūnų, 125 g baklažanų, 125 g aguročių, 175 g pomidorų, 100 ml balto vyno, 75 g sūrio, 50 g miltų, 65 g sviesto, 60 ml aliejaus, 30 ml pomidorų padažo, 6 kiaušiniai (..
Recepto vertinimas:
Įdarytas kalakutasIngridientai:Vidutinio dydžio kalakutas, 400-500 g jaučių kepenų, 5-6 riekelės baltos duonos, 0,5 stiklinės pieno, 100 g sviesto, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų.Gaminimas Kalakutą gerai nuplauti, išdžiovinti ir įtrinti druska. Kepenis nuplauti, supjaustyti gabal..
Recepto vertinimas:
Riešutiniai trikampiaiIngridientai:150 g miltų; ½ nubraukto arb. š. kepimo miltelių; 145 g cukraus; 2 pak. vanilinio cukraus; 1 kiaušinis; 145 g sviesto; 2 valg. š. abrikosų uogienės; 100 g maltų lazdyno riešutų; 100 g kapotų lazdyno riešutų; 50 g šokoladinio glajaus (žiūrėti sk..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su kremuIngridientai:300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 125 g cukraus pudros; 1 taurelė romo; 1 valg. š. citrinų sulčių; 250 ml pieno; ¼ vanilės lazdelės; Žiupsnelis druskos; 20 g krakmolo; 4 tryniai; 50 g cukraus; 5 arb. š. želatinos; 125 ml grietinėlė..
Recepto vertinimas:
„Kalėdų senelio batas“Ingridientai:500 g sirupo (galima naudoti ir medų); 300 g cukraus; 200 g sviesto arba margarino; 1 kg miltų; 100 g kakavos miltelių; 4 kiaušiniai; 2 arb.š. geriamosios sodos; ½ arb. š. maltų gvazdikėlių; ½ arb. š. malto kvapiojo pimento; ½ arb. ..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su pienišku šokoladu
Sausainiai su pienišku šokoladuIngridientai:200 g pieniško šokolado glajaus (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 300 g miltų; 200 g sviesto; 100 g cukraus pudros; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. cinamono miltelių; 50 g maltų migdolų.Gaminimas Pusę pieniš..
Recepto vertinimas:
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažu
Viščiuko sparnelių kepsnys su saldžiarūgščiu padažuIngridientai:1 kg viščiuko sparnelių (apie 16 vnt.) 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių 1 valgomasis šaukštas vandens 1 puodelis miltų 1 arbatinis šaukštelis druskos ½ arbatinio šaukštelio pipirų 1 puodelis aliejaus Pada..
Recepto vertinimas: